In Engeland willen ze de 20 GB Playstation 3

thumbnail

Inmiddels is het bij vrijwel iedereen bekend dat de PS3 voorlopig enkel in een 60 GB versie te verkrijgen zal zijn. Echter, in Engeland zijn er steeds meer mensen die willen dat de 20 GB versie van de PS3 zo snel mogelijk op de markt komt. Er worden daarom ook steeds meer verzoeken richting Sony gedaan omdat dan ook zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Winkeliers denken er echter anders over:

‘The split we have seen on Xbox 360 suggests that a later launch of a ‘core’ product is not a bad idea. But launching with one version makes things easier for retailers like us.’

Het zal niet verschrikkelijk lang meer duren voordat ook de 20 GB versie van de PS3 in Europa te verkrijgen zal zijn, de vraag in o.a. Amerika en Japan is namelijk ook ontzettend groot. Een medewerker van Gamestation bevestigde ook dat het van groot belang is voor de concurrentiestijd tussen Xbox 360 (Microsoft) en PS3 (Sony). Volgens deze medewerker zou het prijsverschil te groot zijn en moet er snel een goedkopere versie van de PS3 op de markt komen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x