Hyper Scape nu gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc

thumbnail

Hyper Scape, de nieuwe free-to-play urban battle royale first-person shooter van Ubisoft Montreal, is nu gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc via Uplay. De lancering gaat gepaard met de start van het eerste seizoen van Hyper Scape: The First Principle. Duik in de virtuele stad Neo-Arcadia, waar maximaal 100 spelers de strijd met elkaar aangaan om kampioen van de Hyper Scape te worden.

Hyper Scape brengt een frisse blik op het battle royale genre met een aantal innovatieve gameplayelementen zoals het gebruik van Hacks, het upgraden van je wapens door het Fusion-systeem, het winnen van een wedstrijd door de Showdown en nog veel meer. Daarnaast is Hyper Scape volledig gebouwd om content creators te ondersteunen. Zo is er de Crowncast Twitch-extensie, ontwikkeld in samenwerking met Twitch, waarmee kijkers van livestreams invloed uitoefenen op de wedstrijd van de streamer, meer informatie zien over de desbetreffende wedstrijd en meer.

We zijn ontzettend trots op de lancering op pc, PlayStation 4 en Xbox One. We hebben meer dan twee jaar gepassioneerd gewerkt om deze mijlpaal te bereiken en we zijn blij te kunnen zeggen dat dit nog maar het begin is”, aldus Graeme Jennings, Executive Producer van Hyper Scape. “Met onze snelle urban gameplay en de unieke Crowncast Twitch-extensie, hebben we een frisse, nieuwe manier geïntroduceerd om zowel te spelen als te interacten in een battle royale.

Season One

Het eerste seizoen van Hyper Scape introduceert een gloednieuw wapen voor middellange afstand, de Dragonfly, en een nieuwe hack, Magnet, die kan worden gebruikt om nietsvermoedende tegenstanders in de val te laten lopen. Season One bevat in totaal 11 wapens en 11 hacks, en naast Solo en Squad Crown Rush staan er ook extra tijdelijke spelmodi op de planning.

Season One geeft een kickstart aan het overkoepelende Hyper Scape-verhaal: er is een mysterie in de Hyper Scape gecreëerd door Prisma Dimensions en het is aan de spelers om dit op te lossen. Dit eerste seizoen introduceert Memory Shards die spelers verzamelen om meer te ontdekken over bepaalde personages en evenementen. Elke week wordt er een nieuwe Memory Shard in de wereld verborgen die spelers moeten vinden en verzamelen. Tevens introduceert elk seizoen strips om het verhaal van Hyper Scape verder op te bouwen.

Ook bevat het eerste seizoen van Hyper Scape nieuwe aanpassingsitems die te verdienen zijn via de Battle Pass. De Battle Pass biedt een gratis en een premium track, waarbij de premium track te verkrijgen is voor 950 Bitcrowns, en bevat 100 tiers met exclusieve items. Spelers verdienen Bitcrowns door de game te spelen of door Bitcrowns aan te schaffen met echt geld. Net als tijdens de open bèta is het mogelijk Battle Pass-progressie te boeken door op Twitch te kijken naar Hyper Scape-streamers die de Crowncast-extensie hebben ingeschakeld. Daarnaast zijn extra aanpassingsitems verkrijgbaar via de in-game winkel.

Nieuwe functie voor Crowncast Twitch-extensie

Het eerste seizoen van Hyper Scape voegt een nieuwe functie toe aan de innovatieve Crowncast Twitch-extensie: Kudos. Dit is een tool waarmee kijkers hun streamers ondersteunen en reageren op de meest krankzinnige momenten door in-game visuele effecten te produceren binnen de match. Kudos schaffen spelers aan met Twitch Bits, een virtuele currency die streamers ondersteunt. De feature waarmee spelers op events stemmen die een directe impact hebben op de game, wordt in Season One uitgebreid met een nieuw event: Lethal Melee. Wanneer Lethal Melee van kracht is, kan het melee-wapen van een speler tegenstanders in één klap uitschakelen. In totaal zijn er reeds 9 events beschikbaar met de Crowncast Twitch-extensie.

Om de lancering van Hyper Scape met de community te vieren, kunnen kijkers exclusieve Hyper Scape Twitch-emotes verdienen. Kijkers die vanaf 17 tot en met 31 augustus abonneren op een kanaal, een abonnement weggeven of minimaal 300 Bits doneren, ontvangen permanent de unieke Hyper Scape Twitch-emotes.

Voor meer informatie over Hyper Scape, bezoek hyperscape.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
1
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x