House of the Dragon’ seizoen 2 content arriveert in Game of Thrones: Conquest

thumbnail

De Drakendans is begonnen in Game of Thrones: Conquest. Warner Bros. Games en HBO hebben vandaag aangekondigd dat er nieuwe content aankomt in de populaire mobiele strategiegame in de aanloop naar de première van seizoen 2 “House of the Dragon” op 17 juni.

Vanaf nu tot en met seizoen 2 van ‘House of the Dragon’ worden spelers uitgenodigd om mee te doen aan de uitdaging om de absolute macht te grijpen in Westeros door middel van een aanvullende ‘House of the Dragon’-ervaring in Game of Thrones: Conquest, verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

Spelers kunnen verhaallijnen en gebeurtenissen verkennen die geïnspireerd zijn door de ‘House of the Dragon’-serie, naast bijgewerkte visuals en drakencosmetica die de oorlog tussen de Groenen en de Zwarten herdenken. Spelers kunnen hun krachten ook versterken met nieuwe helden zoals Rhaenyra Targaryen en Alicent Hightower, terwijl ze samenzweren om felbegeerde machtszetels te veroveren, zoals King’s Landing, Dragonstone en Harrenhal. Een week na de release van elke nieuwe aflevering verschijnt er ook extra content, zodat spelers zich tijdens het seizoen kunnen mengen in de strijd om de IJzeren Troon.

Vanaf nu kunnen spelers het volgende ervaren:

 • Verhalende mini-arcs: Bereid je voor op ‘House of the Dragon’ seizoen 2 door iconische momenten uit seizoen 1 te beleven met in-game verhalende arcs en progressie-evenementen om de week. Spelers kunnen grote beloningen oogsten om hun stad, legers, helden en draken een boost te geven.
 • Nieuwe ‘House of the Dragon’ seizoen 1 Heroes: Krachtige helden, waaronder koningin Alicent Hightower en Otto Hightower, debuteren in de game om spelers te helpen in hun Small Council en op het slagveld.
 • 140+ nieuwe cosmetische opties: Spelers kunnen de komende weken hun draak aanpassen met nieuwe cosmetica die is afgeleid van de beesten in “House of the Dragon”, waaronder hoornstijlen, huidskleuren, oogkleuren en schubbenpatronen. Spelers kunnen ook nieuwe limited-time Dragon Egg, Dragon Rider en Whelp Pawns verdienen en hun House verder aanpassen met nieuwe Banner sigils, achtergronden en kleuren.
 • Geactualiseerde beelden en vijanden: Angstaanjagende vijanden, zoals de Crabfeeder, wachten op het slagveld. En binnenkort zal de wereldkaart van de game, die doet denken aan Rhaenyra’s Black Council-kamer in Dragonstone, worden bijgewerkt tot een met kaarsen verlichte Painted Table-afbeelding van Westeros.

Na de première van seizoen 2 van ‘House of the Dragon’ op 17 juni, zal Game of Thrones: Conquest ook een aanvullende ervaring bieden naast de serie, met elke week nieuwe episodische content en in-game events tot aan de seizoensfinale. Aankomende content omvat:

 • Acht nieuwe verhalende afleveringen: Speel terwijl je seizoen 2 bekijkt en herbeleef recente ‘House of the Dragon’-afleveringen in Game of Thrones: Conquest om je kijkervaring te verbeteren.
 • Nieuwe ‘House of the Dragon’ seizoen 2 Heroes: Nieuwe Heroes en twee woeste draken, Syrax en Caraxes, zullen zich in de strijd mengen. Spelers kunnen kiezen uit meer dan 90 van de grootste helden van Westeros, variërend van de Targaryen-burgeroorlog tot het tijdperk van Daenerys, om de Small Council van hun dromen te bouwen.
 • Easter Eggs met het ‘House of the Dragon’-thema: Er staan spelers speciale verrassingen te wachten in hun burchten en combat map. Kijk vooral uit naar The Pink Dread, want het meest angstaanjagende biggetje van Westeros maakt een imposante verschijning in de Dragon Pit.
 • Vernieuwde ervaring voor nieuwe spelers: Nieuwe spelers die Game of Thrones: Conquest voor het eerst binnenkomen, kunnen genieten van een vernieuwde nieuwe spelerservaring met ‘House of the Dragon’ personages en content.

Ga voor meer informatie naar https://gotconquest.com en volg het spel op Facebook en Twitter.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx