Harry Potter and the Deathly Hallow – Part 1 zweeft naar de winkels

thumbnail

Vandaag hebben het EA Play Label van Electronic Arts Inc. en Warner Bros. Interactive Entertainment aangekondigd dat de computergame Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 voor verschillende platformen overal in Nederland in de winkels ligt. Je kunt de launch trailer hier bekijken.

De computergame Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 zit boordevol actie. Spelers zijn op de vlucht en moeten vechten om te overleven tijdens een wanhopige en gevaarlijke tocht om de Gruzielementen van Voldemort te vinden en vernietigen. Onderweg moeten spelers het opnemen tegen Dooddoeners en Bloedhonden tijdens legendarische gevechten. De helden uit de game zullen moeten vechten met gevaarlijke wezens en krachtige magie moeten gebruiken om zichzelf te beschermen tegen allerlei aanvallen van buitenaf. Geen lessen meer. Geen training meer. Spelers moeten nu echt voor hun leven gaan vechten.

“Er kan geen twijfel over bestaan dat dit de spannendste Harry Potter-game is die we tot nu toe hebben gemaakt,” aldus Jonathan Bunney, VP, Productiehoofd bij EA Bright Light™. “De duistere sfeer van de films en boeken heeft samen met de spannende verhaallijn en de mogelijkheden van de HD-gamingtechnologie het team van ontwikkelaars van Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 in staat gesteld om spelers de krachtigste magie, gevaarlijkste vijanden en spannendste beleving ooit te bieden. Het is een volledig nieuwe Harry Potter-beleving en we weten zeker dat die in de smaak zal vallen bij zowel fans van Harry Potter als fans van actiegames.”

Spelers kunnen voor de eerste keer de toverstok van Harry gebruiken als het ultieme wapen om hiermee de meest fantastische toverspreuken uit te spreken. Op deze manier kunnen spelers belagers aanvallen, zichzelf beschermen tegen het kwaad en ontsnappen uit hachelijke situaties. Spelers kunnen ook een aantal verschillende toverdranken vinden in de wereld. Deze toverdranken kunnen gebruikt worden in de strijd, of om ongemerkt voorbij vijanden te sluipen. Tactische spelers kunnen door de dynamische mogelijkheden bestaande voorwerpen gebruiken als dekking. Ook kunnen ze met magie zelf hun eigen schilden tevoorschijn toveren. De befaamde ‘Onzichtbaarheidsmantel’ van Harry stelt spelers in staat om voorbij allerlei dodelijke vijanden te sluipen, of om ongezien op bepaalde punten terecht te komen. De game bevat ook een serie uitdagingen, die via het hoofdmenu beschikbaar zijn en losstaan van de campagne die je als speler alleen kunt ondernemen. Deze uitdagingen stellen spelers in staat om lokaal en online in klassementen tegen elkaar te strijden. Zo kunnen spelers overal ter wereld hun scores met elkaar vergelijken.

De computergame Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 is nu verkrijgbaar op de Xbox 360, met een aanvullende KINECT-modus waarmee spelers door gebaren te maken magie kunnen gebruiken. De game is ook verkrijgbaar voor PlayStation 3, Wii, Nintendo DS, Windows PC en mobiele apparaten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  de game is eigenlijk alleen maar actie, maar wel herhalend dus

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Heb de film gezien, als deze op de film lijkt is het weinig actie. Wel aardige film btw, alleen jammer dat ie in 2 delen komt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Vooral icm. Kinect. 5 spreuken kun je doen en de rest is on-rails. Gaap.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Heb hem gespeeld op gamescom, eerste kinect ervaring. Wordt na 10 minuten al herhalend..


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box