Halloween komt naar Pokemon

thumbnail

Maak je klaar voor Halloween met een griezelig Mismagius Tera Raid-evenement en massale uitbraken van Ghost-types in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet + een event voor Good Sleep Day in Pokémon Sleep.

We hebben deze week een paar updates met een griezelig thema voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, evenals de volgende Good Sleep Day die live gaat in Pokémon Sleep!

Terror Raids!

Vanaf vandaag kunnen trainers Rare Candies en andere beloningen verdienen door de Ghost-type Pokémon Mismagius uit te dagen in 5-sterren Tera Raid-gevechten in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Dat is niet het enige, trainers moeten ook uitkijken naar massale uitbraken van andere Ghost-type Pokémon zoals Mimikyu, Drifloon en meer tijdens hun avonturen in Paldea en Kitakami. Dit event loopt van 27 oktober (02:00 lokale tijd) tot 31 oktober (01:59 lokale tijd) 2023, dus doe mee zolang het mogelijk is.

Mareeps tellen – Zorg voor een goede nachtrust!

Het is tijd om het gezellig te maken, want de herfstnachten zijn eindelijk hier! Het derde Good Sleep Day event gaat van start in Pokémon Sleep deze zaterdag 28 oktober 2023 en duurt drie dagen. Zorg ervoor dat je je planning maakt en je Drowsy Power-potentieel maximaliseert. Voor meer informatie, bezoek: www.pokemonsleep.net

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx