Hacker van de Switch moet levenslang Nintendo terug betalen

thumbnail

Gary Bowser (geen grap), een hacker die veroordeeld is voor het verkopen van gehackte apparaten waarmee je illegaal games op de Switch en 3DS kan spelen, is vrij gelaten. Hij zou eerder nog 40 maanden in de gevangenis moeten verblijven. Reden voor de straf: Hij verkocht al sinds 2013 illegale ROMs op consoles voor de meest populaire Nintendo-platformen. Hij moet naast zijn gevangenisstraf die hij heeft uitgezeten nu nog zo’n 14.5 miljoen Dollar aan schade terug betalen, waarvan 10 miljoen aan Nintendo.

In een interview via de VGC laat de man weten vooralsnog 175 Dollar terug betaald te hebben. Dit geld kwam van een baan die hij in de gevangenis uitvoerde. Het maximum dat Nintendo mag afnemen van het salaris van Bowser is zo’n 25 tot 30% per maand. Aangezien de man 53 jaren oud is, zal dit een onmogelijke taak zijn. In een reactie zegt hij het moeilijk te hebben momenteel.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2336
  5 maanden geleden

  Lol,Dan heeft hij ook nog een super schurken naam uit de Mario spellen.Misschien ziet Nintendo er ooit de grap van in en geven ze hem vrijstelling hiervan.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx