Guerrilla Games: Noem Killzone 2 geen Halo Killer

thumbnail

Guerrilla Games managing director Herman Hulst heeft in de Game Informer gezegd dat de game Killzone 2 geen Halo Killer is. De franchise werd vanaf deel 1 vergeleken met Microsoft’s topfranchise maar heeft het volgens vele gamers nooit echt waar kunnen maken. Vooral deel 2 was erg succesvol, maar is volgens Hulst geen Halo killer. “Ik kan ergere franchises in m’n hoofd halen ter vergelijking dan Halo en Call of Duty. Het maakt me niet uit als mensen games gaan vergelijken. Waar ik niet van houd is het label krijgen van de killer van franchise X. We hebben Killzone opgezet als een unieke ervaring met zijn eigen rechten, zonder dat we een benchmark wilden ontwikkelen die het moest opnemen tegen een andere game of franchise. We spelen World of Warcraft, LittleBigPlanet, MotorStorm, Guitar Hero, van alles, maar er is geen één titel die voor ons de meeste invloed heeft gehad.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Halo is gewoon kut, meer heb ik niet te zeggen 🙄

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Zelfs met de installbase had KZ2 veel beter moeten verkopen. Maar mensen hadden al gauw genoeg door na de demo dat het geen bijzondere game was. Vandaar ook de erg magere 1 miljoen verkopen en het steeds kleinere aantal spelers. Waar zijn de 1,5 miljoen in Europa alleen al? H? David Reeves, om deze leugen de laars gekregen? Halo pwnt gewoon keihard.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  gast 3. Lees het artikel is goed voordat je domme dingen zegt. Hoe je praat over halo zegt ook al veel over je voorkeur. Je zal wel zo een shitboxboy zijn. de 360 ze installbase is ook ff groter nog heh op dit moment dan die van PS3. Vergeten dat 360 nog steeds een jaar voorsprong heeft op de PS3? Hahaha.. 8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Die heeft sony al lang gehad en nog..ik noem alleen een GT… Dat halo zo goed verkoopt zegt meer over de fanbase van de xbox360 want echt bijzonder is Halo niet…

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  @gast8) ik heb ook niks met halo gehad… en killzone is een game apart… zeer verslavend en zeer realistisch zo mag ik ze graag zien… killzone2 vind ik persoonlijk nu toch beter als cod mw… maar met mw2 weten we wel weer dat die alles te boven gaat!!! maar killzone2 verdient allez gewoon het is een super game!!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  En zo is het ook. De pers bombardeerde KZ als Halokiller. terwijl het twee compleet verschillende games zijn met een eigen insteek en draaiboek binnen het FPS genre. Ik heb nooit iets met HALO gehad,. Ik houd niet van FPS met een te overdreven SF setting met laserguns en al helemaal niet van die bungiejumpachtige gameplay waarbij je karakters de zwaartekracht negeren. Nee ik houd meer van het type FPS wat KIllzone is, toch meer realistisch.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  damn ik bedoel ventilatie gaten. niet ventilatoren:D


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx