GTA Online Stunt Races: Ontvang de hele week driedubbele beloningen

thumbnail

Doe je gordel om en zet je helm op – er zijn deze week acht nieuwe Stunt Races in GTA Online. Of je nu liever tussen de getunede sportwagens racet op de snelweg, door bochten glijdt op motorfietsen rond de Palmer-Taylor Power Station, of de grenzen van de zwaartekracht opzoekt in supercars: deze gloednieuwe racebanen hebben iets voor de adrenalinejunkie die in elk van ons schuilt.

Zon, zee en chicanes

Ervaar de grootsheid van de natuur terwijl deze langs je raam raast in een soort misselijkmakende flits. Sowieso heb je straks een glimlach op je gezicht en je avondeten op het dashboard. Stuntrace voor klassieke sportwagens.

In het nauw

Komen de muren op je af door de verpletterende stress van de moderne wereld? Bewijs dat het niet alleen in je hoofd zit als je hoofdhuid wordt weggeschraapt door het asfalt boven je. Als je claustrofobisch bent aangelegd, kun je deze overslaan. Stuntrace voor motorfietsen.

Een brug te ver

Is er een beter moment om de structurele integriteit van de La Puerta Freeway te waarderen dan wanneer je je begeeft in het chaotische bloedbad van een racetrack vol met gekken die een slok Terroil nemen tijdens het vullen van hun tank? Nee. Die is er niet. Stuntrace voor sportwagens.

Sacre Blêuter’d!

Dit is wat je krijgt als je je architect niets anders geeft dan Deludamol en Blêuter’d om vervolgens toe te kijken hoe hij dwars door het schaalmodel loopt. Een fraai stukje postmoderne, niet-lineaire Franse architectuur. Ç’est géniale! Stuntrace voor muscle cars.

Vicieuze cirkel

Hoeveel G-kracht is te veel G-kracht, en zou je zulke zaken niet graag uit eerste hand willen weten? Als je dingen antwoordt zoals ‘Zoiets bestaat niet’ en ‘Hell yeah’, dan ben je de ideale kandidaat om deel te nemen aan deze next-level klinische studie. Reken er maar op dat de wetenschappelijke bevindingen op prijs worden gesteld wanneer ze je uit de bestuurdersstoel halen. Stuntrace voor supercars.

Voer voor het ravijn

Na een dure lobbycampagne zijn de race-organisatoren erin geslaagd om deze race uit te sluiten van de jaarlijkse statistieken met verkeersdoden in San Andreas. Want als je een loeizware vrachtwagen naar een aerobicsklasje stuurt, krijg je wat je verdient. Stuntrace voor terreinwagens.

Rokend asfalt

In een poging om de gezondheids- en veiligheidsraad af te leiden van inheemse schendingen, heeft de Palmer-Taylor Power Station ingestemd met het hosten van een eerbetoon aan de kracht en schoonheid van fossiele brandstoffen. Het advies? Rijd deze race alsof het je laatste is, want als de sprongen je niet te pakken krijgen, zullen de schadelijke dampen dat wel doen. Stuntrace voor motorfietsen.

Stadsgrenzen

Schraap je keel, maak je das los en laat de AGM weten dat je een strategie hebt zodra je G-krachten aantikt. Het is tijd voor zaken buiten. Maakt iemand aantekeningen? Stuntrace voor supercars.

Als je tussen nu en 2 juni een nieuwe Stunt Race voltooit, ontvang je een bonus van GTA$ 100.000 en het Canis American Legend T-shirt, die beide binnen 72 uur na het inloggen op 7 juni worden uitgereikt. En alle Stunt Race-deelnemers kunnen de hele week een forse beloning verwachten in elke nieuwe of klassieke Stunt Race – op het ritme van driedubbele GTA$ en RP.

Driedubbele GTA$ en RP op Motor Wars Continues
Nu een maand lang feest van chaos en slachting ten einde loopt, moet je meedoen aan het ultieme gevecht tot de finish, want Motor Wars blijft de komende zeven dagen driedubbele GTA$ en RP uitbetalen.

Dubbele GTA$ en RP op Simeon Missions
Simeon Yetarian heeft veel bijnamen, waarvan de meeste onsmakelijk zijn, maar één ding is hij zeker: een ondernemer. Als de mogul van Premium Deluxe Motorsport contact met je opneemt voor hulp bij een paar terugvorderingen en inbeslagnames, ga dan in op zijn aanbod – hij betaalt dubbele GTA$ en RP uit aan alle deelnemers aan Missions en Premium Deluxe Repo Work.

Gratis deze week

Deze week beloont GTA Online alle spelers met een gratis Wine Coil Cap om je te helpen al je vrienden te laten weten dat je ecologische voetafdruk een fractie is van die van je buren.

En als erkenning voor degenen die hun best doen om aanzien te verdienen, ontvangen alle spelers van Rank 100 en hoger de zeldzame Hunting Camo-livrei waarmee ze hun Mammoth Avenger kunnen afronden – gratis (beschikbaar binnen 72 uur na inloggen na 7 juni) . Moet je een Avenger aanschaffen om van dit voordeel te genieten? Je hebt geluk, want het is deze week 35% korting bij Warstock Cache & Carry, net als de upgrades voor Weapons Workshop en Weaponized Vehicle Workshop.

Daarnaast kun je de hemel verlichten of een nietsvermoedende bevolking verrassen – raap een gratis vuurwerkwerper en munitie op in het laagseizoen, gratis tot 2 juni.

Op het podium: de Truffade Nero Custom
Vier je laatste overwinning met een bezoekje aan de lobby van The Diamond Casino & Resort en geef een draai aan het Rad van Fortuin voor een volle kofferbak met GTA$, RP, kleding, snacks en andere mysterieuze prijzen. De topbeloning van deze week op het podium is de Truffade Nero Custom, een hypercar die specifiek is gericht op de high-end tune-up menigte. Maak een proefrit voordat je langs Benny rijdt om te zien wat deze vriend écht in zijn mars heeft.

Kortingen

Degenen die erover denken om iets verder ondergronds te gaan, kunnen deze week 40% korting krijgen op alle faciliteiten, upgrades en aanpassingen, om nog maar te zwijgen van dezelfde korting op een reeks top-of-the-line voertuigen, zowel bewapend als niet.

Auto’s:

Pegassi Infernus Classic— 40% korting
Överflöd Imorgon — 40% korting
Bravado Gauntlet Classic Custom — 40% korting
Grotti X80 Proto — 40% korting

Speciale en bewapende voertuigen:

Declasse Scramjet — 35% korting
Mammoth Thruster — 40% korting
Coil Rocket Voltic — 40% korting
HVY Chernobog — 40% korting
Brute RCV — 40% korting
Mammoth Hydra — 40% korting
TM-02 Khanjali — 40% korting

Prime Gaming bonussen en voordelen

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account koppelen aan Prime Gaming, krijgen het Sonar Station van de Kosatka-onderzeeër gratis, samen met GTA$200.000 alleen al omdat ze deze week spelen.

Bovendien krijgen Prime Gaming-leden exclusieve kortingen, waaronder 60% op de Maxwell Vagrant buggy, plus 80% korting op zowel de Karin Sultan Classic sedan als op de kolossale Mammoth Patriot Stretch limousine.

Om verzekerd te zijn van alle toekomstige voordelen, ga naar Prime Gaming en schrijf je in.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  20 dagen geleden

  Mooie beloningen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box