Gran Turismo topman had meer van PS VR verwacht

thumbnail

Kazunori Yamauchi heeft gezegd dat hij iets meer had verwacht van PlayStation VR. Hij had gehoopt dat het indrukwekkender zou worden. In het begin was hij onder de indruk maar nu het uiteindelijke resultaat van virtual reality op de markt staat had hij er meer van verwacht. Via de Venturebeat vertelt hij:

“De eerste head-mounted displays waren er al voordat ik geboren werd rond 1962. Ik heb meer dan 50 jaren gewacht. Na al die tijd had ik gehoopt dat er meer spectaculaire ontwikkelingen zouden zijn dan op dit moment het geval is. Maar we hebben ons best gedaan om er het beste van te maken met de middelen die we nu hebben. Zodra we dual 8K’s krijgen, dan zal het vet zijn. Met een 200Hz refresh rate. Misschien over 50 jaren?”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  8 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Maar ze zijn nog volop bezig met het ontwikkelen van games voor vr. Ik weet niet of je the Inpatient hebt gezien, maar dat wordt volgens mij wel een volwaardige vr game. Net als die met die muis. Het is iig al beter dan het begin.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Met je eens alleen heeft sony het niet verkocht als gimmick ze zeiden dat ze de hardware net zo zouden ondersteunen als een nieuwe console.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Als ik kijk naar welke games ze hebben uitgegeven op PSVR zou ik geen console kopen met zo een (kut) ondersteuning.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  VR is en blijft voorlopig een gimmick, geen core product. Het is een leuke ervaring net als Move en Kinect, maar het verveelt al snel en de topgames komen er niet voor uit. Jammer, maar ik houd er ook niet van om zo’n ding op m’n kop te zetten voor een iets andere game ervaring.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Niet heel de game is uberhoud speelbaar in PSVR alleen een bepaald gedeelte maar niet de campaign zelf dus het is sowieso kansloos als je wil racen op de PSVR want driveclub zag er ook al niet uit dan kan je beter een game pc bouwen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  PSVR is meer het probleem niet VR in zijn geheel de HTC Vive is kwa technology gewoon stukken verder ?n er word minder winst gemaakt op die headset dus het is ook niet zo gek dat een headset waar sony veel winst op maakt van nog geen 400 euro ondermaats is.


  Naar boven
  8
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box