Gatling Gears van EA vanaf vandaag verkrijgbaar

thumbnail

Veroorzaak verwoesting en chaos met Gatling Gears, de intense shooter met intuïtieve dubbele stick-besturing die vanaf vandaag verkrijgbaar is via Xbox LIVE Arcade voor 1200 Microsoft Points en vanaf 17 mei via PlayStation Network voor € 14,99. Gatling Gears is de nieuwe actiegame van de makers van de bekroonde game Greed Corp. Deze klassieke top-down shooter sleurt je mee in een intense gameplay met verbijsterend mooie graphics.

In Gatling Gears ga je als Max Brawley met je Gatling Gear-mech op een epische missie door 30 unieke omgevingen om de planeet te redden en het Empire te verslaan in online en offline coöp-speltypen. Je vecht zij aan zij met andere gamers om de missie tot een goed einde te brengen, maar neemt het wel tegen elkaar op in de klassementen door restanten van je verwoeste vijanden te verzamelen. Als je genoeg stukken uitrusting hebt verzameld, verdien je coole upgrades voor je Gatling Gear-mech.

Wil je meer? Test dan je vaardigheden en blijf zo lang mogelijk in leven in het speltype Survival, een arena-gevecht waarin je het opneemt tegen vijandelijke troepen in 10 ronden ultieme chaos. Voltooi je doelstelling alleen of met een vriend. Ontwijk duizenden kogels van vijandelijke tanks en soldaten en zigzag langs raketten, vlammen en clusterbommen om een belangrijke grondstof te beschermen.

Gatling Gears is ontwikkeld door de Amsterdamse studio Vanguard Games in samenwerking met EA Partners.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x