Gameview hét nieuwe programma van Evilgamerz.com

thumbnail

Een half jaar geleden kwam de redactie tot de conclusie dat wij ook toe waren aan meer interactiviteit op onze website. We hebben toen gedacht over de manier van aanpak, het was al meteen duidelijk dat we de gebruikers een completer beeld wilden laten vormen rondom een bepaalde titel. Hoe kunnen wij dit bereiken? het antwoord leek simpel, trailers! We willen de bezoeker een goed beeld kunnen geven van een game, wij kunnen er wel artikelen over schrijven, maar ook jullie hebben een mening natuurlijk.

Een vervolg op deze “wilde” plannen bleek achteraf nóg wildere plannen, een game-programma! Wat we al wisten was: we willen het Gameview noemen, het moet vet worden en er moeten mensen naar willen kijken. Later bood Omroep Dommelland zich aan, hun hadden een jongerenprogramma en zochten nog een game onderdeel. Makkelijker kon het voor ons niet zijn, en hebben het dus ook met beide handen aangenomen. Omroep Dommelland is een omroep die uitzend rondom Den Bosch en zich met zijn jongerenprogramma onderscheid van andere omroepen in de buurt.

Ondertussen zitten de opnames voor de éérste aflevering er al op en is het hele zooitje in de montage. Heel onze redactie kijkt uit naar jullie reacties, of ze nu goed of slecht zijn. Wat wij willen is; ervan leren en ons programma zo kneden dat iedereen het leuk vind. De eerste aflevering kun je begin volgende week al verwachten!

De redactie

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x