Game247 vermeldt Wii en PS3 releasedata op website (update)

thumbnail

Game247 heeft inmiddels zijn data weten te vernieuwen en dit leverde enkele opvallende berichtgevingen voor ons op. Zij noteren namelijk de Nintendo Wii datum op hun website, deze valt volgens hen op 11 november van dit jaar. Of zij dan ook meer weten over de nog onbekende release van het platform is onbekend, maar officieel is het nog niet. Voor een prijs van 300 euro zou je verder een pre-order kunnen plaatsen op deze pagina (wijst dit op toekomstige tekorten?). De webwinkel houdt over het algemeen strakke prijzen aan dus dat moeten we nog even afwachten. Verder staat ook de PlayStation 3 op de site vermeld, deze zou op 31 maart 2007 gaan verschijnen, wat dus wel eens goed zou kunnen kloppen. Deze kun je hier al bestellen. Ga overigens nog niet te veel uit van de data, deze worden later nog officieel bekend gemaakt.

Wij hebben overigens al een mail gestuurd naar de webwinkel en tevens onze sponsor en gaan ervanuit dat we spoedig meer informatie kunnen geven rondom de releasedata en pre-orders. Via Evilgamerz kunnen jullie overigens kortingen krijgen op de consoles via Game247, voor meer informatie kun je snel op deze pagina kijken. Ook kun je contact opnemen met Evilgamerz voor eventuele procentuele kortingen, maar daarover later meer!

Update: Game247 heeft aangegeven dat het hier gaat om een richtprijs. De prijs is dus nog niet officieel en zal nog veranderen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box