Frontier Pursuit in Red Dead Online: The Naturalist

thumbnail

Vandaag introduceert Red Dead Online een nieuwe Frontier Pursuits Role voor spelers om te beleven; The Naturalist.

Naast de Bounty Hunter, Collector, Trader en Moonshiner biedt deze nieuwe rol gefocust op het dierenrijk de mogelijkheid om samen te werken met natuurbeschermer Harriet Davenport waarbij spelers op de prachtige dieren van de vijf staten jagen, ze opsporen en bestuderen.

The Naturalist introduceert ook voor het eerst Legendary Animals in Red Dead Online, samen met nieuwe rolspecifieke missies, items en vaardigheden, zoals een Sample Kit en Animal Field Guide als hulp bij het opsporen en bestuderen van dieren; nieuwe tonics en tonic recepten; en een reeks wapens geschikt om te verdoven om Harriet’s inspanningen te ondersteunen voor natuurbehoud.

Voor spelers die liever met jagen bezig zijn dan natuurbescherming, zal jager op groot wild Gus Macmillan graag dierenhuiden veranderen in nieuwe, hoogwaardige kledingstukken en snuisterijen.

Ook inbegrepen in de update is een nieuwe geavanceerde camera, de nieuwste Outlaw Pass met maximaal 40 Gold Bars en een verscheidenheid aan unieke items en upgrades om te ontgrendelen in 80 ranks, plus meerdere door de community gevraagde functies en fixes, en nog veel meer om te spelen en te ontdekken in de komende maanden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x