Frankrijk en Italië aan het werk in screens PES 2011

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH maakt vandaag meer bekend over de nieuwe toevoegingen die de lang verwachte PES 2011 titel zal bevatten. Geplande release is in de herst van dit jaar.

PES 2011 heeft voetbal fans over de hele wereld versteld doen staan met de soepele en grenzeloze gameplay. Totale controle is de essentie van de nieuwe game en PES 2011 lost deze belofte in met een geheel vernieuwd power gauge system waarbij spelers de controle hebben over de diepte en de positie van iedere pass. Volledige 360-graden controle voegt een nieuw gevoel van realisme toe aan de serie.

Konami heeft vandaag een aantal nieuwe screens vrij gegeven, en deze laten voor de allereerste keer de nieuwe ‘Stadium Edit’ modus zien, die de spelers in staat stelt om hun eigen stadion te bouwen om in te spelen in de game. Daarnaast zijn er nog de eerste screens voor de sterk verbeterde Become a Legend modus, waar de spelers beginnen als een jong talent en moeten strijden om de hoogste eer te behalen en de beste speler van de wereld te worden. Meer informatie over deze Become a Legend vernieuwingen zullen de komende maanden nog bekend worden gemaakt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx