Firstlook 2010 toont de nieuwste games en hardware in oktober

thumbnail

Hét gamesevenement van Nederland, Firstlook, beleeft zaterdag 2 en zondag 3 oktober haar derde editie. Net als vorig jaar zal de Westergasfabriek in Amsterdam twee dagen lang in het teken staan van de nieuwste computergames en hardware.

Firstlook 2010 belooft een buitengewoon spectaculaire editie te worden. De game-industrie gaat dit najaar namelijk flink los. Zo introduceren Sony en Microsoft met respectievelijk de Move en Kinect hun antwoord op de Wii en doet 3D gaming zijn intrede. Er breekt een ware shooteroorlog uit met krakers als Call of Duty Black Ops, Medal of Honor, Homefront en Crysis 2. Fans van actiespellen worden bediend met Assassins Creed Brotherhood, Infamous 2 en Fable 3 en de twee grootmachten uit het race-genre, Gran Turismo en Need for Speed, komen met een nieuw deel.

Firstlook 2010 bouwt voort op het fundament dat de voorgaande edities zo succesvol maakte. Gamers kunnen straks op verschillende manieren informatie verkrijgen over de nieuwste games en hardware. Bijvoorbeeld door een nieuwe titel zelf te spelen op de stand van de publisher, door zeer exclusieve footage te ervaren tijdens een behind closed door-sessie of door een demo op groot scherm in de theaterzaal. Tel daarbij op de fraaiste boothbabes, de uitreiking van de TMF Game Awards, de lekkerste goodies en diverse competities, en de gamer weet waar hij op 2 en 3 oktober moet zijn!

De komende weken zal op www.firstlookevent.nl bekend worden gemaakt welke standhouders op Firstlook 2010 aanwezig zijn en met welke games.

De kaartverkoop voor Firstlook 2010 start 17 juli aanstaande om 12:00 uur. Kaarten kosten € 22,- (inclusief BTW) via www.firstlookevent.nl of € 25,- (inclusief BTW) als je ze bij de Free Record Shop koopt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  6 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik hoef niet zo zeer naar zulke evenementen. Ik wacht liever op de release en speel dan het spel zelf. Om een indruk te krijgen van de game vind ik demo’s en of trailers wel voldoende. :p

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Met die titels zou ik het eigenlijk niet willen missen. Maar dan moet ik wel even kijken of er mensen mee willen, in mijn eentje wordt het ook gauw saai. Al zou ik er ook gratis heen kunnen gaan…:p

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  ik hoop dat ik die dagen vrij bent want dan ga ik er zeker heen… Trouwens sorry van de vorige dubbele post… me computer deed raar en om de 1 of andere reden kon ik hem niet veranderen of verwijderen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  nou wat een vette limitied editon. hij is zo ie zo al beter dan de MOH Limitied edition….

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  zo vette exclusiefs zeg.. tenminste beter dan de medal of honor limitied edition

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Net zoals de afgelopen twee jaar ga ik daar weer heen:D Ik heb er al zin in!


  Naar boven
  6
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx