First Acces Club leden krijgen Duke Nukem Forever demo volgende maand

thumbnail

2K Games en Gearbox Software zijn super enthousiast dat ze mogen aankondigen dat ongeduldige Duke Nukem First Acces Club leden de eersten zullen zijn die hun joysticks ter hand kunnen nemen om de demo* van Duke Nukem Forever, de game waar iedereen vol spanning op wacht, op 3 juni 2011 te mogen spelen. Er wordt al meer dan 15 jaar aan de game gewerkt, maar Duke Nukem Forever’s historische komst zal dan echt plaatsvinden op 10 juni 2011 voor Xbox 360, Playstation 3 en Windows PC. Gamers kunnen dit keerpunt in de geschiedenis ervaren en onderdeel van die geschiedenis worden door de langst verwachte game aller tijden te spelen. De grote vraag die iedereen zal stellen is “waar was jij de eerste keer dat je Duke Nukem Forever speelde” – en de enige manier om de game voor de lancering te spelen is door lid van de First Acces Club te worden.

Alleen voor de allergrootste Duke Nukem fans geeft de First Acces Club leden toegang tot zeer explosieve content waar je ogen van uit hun oogkassen rollen, inclusief materiaal dat je nog nooit eerder gezien hebt, top secret informatie, en art concepts. Er zijn verschillende manieren om lid te worden van de ultra-exclusieve First Acces Club, zowel door het plaatsen van een pre-order bij een aantal retailers als door het bemachtigen van de Borderlands Game of the Year Edition voor Xbox 360, Playstation 3 en Windows PC.

Echte Duke Nukem die-hards zullen beslag willen leggen op een exemplaar van de Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition. Deze package puilt uit van legendarische content die niet gemist mag worden door de gamers die een ultieme ervaring willen maken van zijn langverwachte terugkomst. Premium items zoals een epische Duke Nukem buste en een art book dat de ontwikkeling van Duke Nukem Forever weergeeft, zijn wat voorbeelden van de gigantische hoeveelheid content in de package. Kijk op www.dukenukemforever.com/preorder/ om te zien hoeveel spullen wij in die ene box hebben weten te krijgen!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik heb ook een mailtje gehad. Waarschijnlijk heb ik er binnenkort twee aangezien ik Borderlands GOTY ga halen. Maak ik er iemand anders blij mee 😀


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box