Film gebaseerd op The Sims zou in de maak zijn

thumbnail

Er zou een film in de maak zijn gebaseerd op Electronic Arts’ The Sims-franchise. Volgens de Hollywood Reporter wordt deze geproduceerd door LuckyChap, het bedrijf van Margot Robbie, Tom Ackerly, Josey Mcnamara en Sophia Kerr. Dat produceerde het afgelopen jaar ook al de kaskraker Barbie. Kate Herron zou aan het roer staan van de film. Details over het script en een release zijn er nog niet.

De Sims is een populaire computerspelserie ontwikkeld door Maxis en uitgegeven door Electronic Arts. Het spel, dat voor het eerst werd uitgebracht in 2000, stelt spelers in staat om virtuele mensen, bekend als Sims, te creëren en hun leven te beheren in een door de speler gecreëerde virtuele wereld.

In De Sims kunnen spelers de levens van hun Sims beheren, inclusief hun behoeften zoals eten, slapen, sociale interacties en werk. Spelers kunnen huizen bouwen of aanpassen, carrières nastreven voor hun Sims, relaties opbouwen en zelfs families stichten. Het spel biedt veel vrijheid en creativiteit, waardoor spelers hun eigen unieke verhalen kunnen creëren.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2762
  29 dagen geleden

  Ben benieuwd of deze wat inspiratie van de Barbie film gaat hebben.Daar heb je ook een soort van neppe wereld waar de karakters in leven.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx