FIA World Rally Championship 4 nu verkrijgbaar

thumbnail

Bigben Interactive kondigt in samenwerking met ontwikkelaar Milestone aan dat WRC FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 4 vanaf vandaag verkrijgbaar is.

“Ik ben erg blij te kunnen aankondigen dat de nieuwe WRC-titel nu verkrijgbaar is. WRC4 vertegenwoordigt een jaar non-stop werk voor onze studio”, zegt Sébastien Pellicano, WRC Game Director bij Milestone. “We hebben veel geluisterd en gesproken met de fans en hebben veel feedback kunnen verwerken om ons doel te verwezenlijken: om ze de beste rallygame ooit gemaakt te geven en de kans om zich een echte rallycoureur te voelen”.

In WRC 4 ervaar je het seizoen 2013 van het FIA Wereldkampioenschap Rally met 65 coureurs, 55 teams, 16 verschillende auto’s en 78 etappes. WRC 4 brengt je de meest extreme wegen van de wereld, inclusief de 13 officiële rally’s van het seizoen op zand, modder, gravel, asfalt, sneeuw en ijs. Een van de belangrijkste focuspunten van het ontwikkelteam was realisme, wat heeft geresulteerd in een perfecte handling van de auto en een spectaculaire ervaring.

De speltypen die WRC 4 bevat zijn: Quick Race – speel direct een willekeurige race met een willekeurige auto en coureur; Rally Mode – waar de speler zijn favoriete team en coureur kan kiezen uit de vier beschikbare klassen, de wedstrijd en de etappe; World Championship – hierin speel je een volledig seizoen in Junior WRC, WRC 3, WRC 2 of WRC; Career – de gloednieuwe carrièremodus laat je alle aspecten van een WRC-carrière spelen: van de eerste stapjes in de rallywereld tot het WRC wereldkampioenschap en Online Multiplayer – neem het op tegen maximaal 16 tegenstanders voor een race of een compleet kampioenschap.

WRC4 voor de PlayStation Vita bevat exact dezelfde content als de console- en PC-versie waardoor dit de meest complete rallygame is die verkrijgbaar is voor een portable console.

WRC 4 wordt uitgegeven door Bigben Interactive en ontwikkeld door Milestone en is nu verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita en Windows PC. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x