Fallout 76 – Locked & Loaded Update nu beschikbaar

thumbnail

Locked & Loaded, de nieuwste gratis update voor Fallout 76, is nu beschikbaar voor alle spelers. De update trapt Season 4 af met een gloednieuw Armor Ace-themed scorebord en introduceert langverwachte community features waaronder S.P.E.C.I.A.L. Loadouts en C.A.M.P. slots, daarnaast worden de Daily Ops uitgebreid en zijn er nog bijkomende verbeteringen van de levenskwaliteit.

Bekijk hier de Locked & Loaded Features Trailer: https://youtu.be/4ouICNvSEf4

S.P.E.C.I.A.L. Loadouts
Eén van de meest voorkomende verzoeken van de community is nu werkelijkheid geworden. S.P.E.C.I.A.L. Loadouts stellen spelers in staat om de S.P.E.C.I.A.L. eigenschappen van een personage volledig te resetten, waardoor snelle, on-the-fly build-revisies mogelijk zijn. Vanaf level 25 kunnen spelers aangepaste S.P.E.C.I.A.L. punttoewijzingen en Perk Card-toewijzingen maken en opslaan, en vervolgens tussen hen wisselen.

Om uitrustingen te wisselen, Perk-kaarten of S.P.E.C.I.A.L. punten te bewerken, ga je naar een ponskaartmachine. Ponskaartmachines kunnen in C.A.M.P. worden gebouwd of op treinstations in Appalachia worden gevonden om onderweg wijzigingen aan te brengen. Spelers kunnen maximaal twee S.P.E.C.I.A.L. Loadouts per personage hebben.

C.A.M.P. Slots
Tot nu toe waren spelers beperkt tot één C.A.M.P. Met C.A.M.P.-slots kunnen spelers meerdere verschillende C.A.M.P.’s bouwen, elk met zijn eigen locatie, bouwbudget, aangepaste naam en zelfs een uniek pictogram op de kaart. Spelers kunnen één actief C.A.M.P. tegelijk instellen en er gemakkelijk tussen wisselen met behulp van een nieuwe C.A.M.P. Builds-widget of via de C.A.M.P.-pictogrammen op de kaart.

Het beheren van inventory artikelen die te koop zijn, was ook nog nooit zo eenvoudig. Verkoopautomaten hebben nu een grote poel van itemvakken die voor elke instantie worden gedeeld door al jouw C.A.M.P.s. Display Cases zijn apart per C.A.M.P., zodat je telkens per C.A.M.P. verschillende items kunt presenteren.

Season 4 “Armor Ace in Cold Steel”
Season 4 gaat vandaag van start met een nieuw scorebord en 100 rangen om te behalen. Terwijl spelers speurtochten, uitdagingen en evenementen voltooien, gaan ze verder op het scorebord en volgen ze samen met Armor Ace, die aan een nieuw seizoensavontuur begint, en claimen ze ondertussen een heleboel nieuwe beloningen.

Dit seizoen brengt items met zich mee die hun debuut maken, zoals Mannequins, Tadpole Badges, Sugar-free Nukashine en Carry Weight Booster. Spelers kunnen ook nieuwe Power Armor- en Weapon-skins verwachten, nieuwe C.A.M.P. items en nieuwe cosmetische outfits.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  695
  13 dagen geleden

  Daar zaten we op te wachten.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box