Escape Your House van Identity Games nu verkrijgbaar

thumbnail

Het gloednieuwe familiespel Escape Your House van Rotterdamse spellenuitgever Identity Games is nu verkrijgbaar. Het spel is gebaseerd op de populaire Escape Room The Game spellen. Het spel is door de vakjury van de Speelgoed van het Jaar-verkiezing benoemd tot winnaar in de categorie familiespellen.

Escape Your House is een escape room spel waarbij je niet aan tafel zit, maar door het hele huis opdrachten moet maken, puzzels moet oplossen en gezamenlijk uit je huis probeert te ontsnappen. Krijgen jullie de voordeur binnen 15 minuten open? Escape Your House bevat maar liefst 6 unieke missies van elk 15 minuten. Verander je huis in een échte escape room met Escape Your House! Nu verkrijgbaar bij de bekende speelgoedzaken en online.

Escape Your House – Spy Team
Het ‘Super Stiekeme Spionnen Team’ (SSST) is een geheime organisatie die de wereld beschermt tegen gevaren. Eén van de belangrijkste eigenschappen van spionnen is dat ze niet opvallen. En wat valt er nou minder op dan een lieve, onschuldige familie of een groepje enthousiaste vrienden? Precies daarom is het SSST op zoek naar jullie! Ga de uitdaging aan in 6 spannende missies! Bij elke missie heb je 15 minuten om uit je huis te ontsnappen. Werk samen om de puzzels op te lossen die in het hele huis zijn achtergelaten, zodat jullie uiteindelijk de ‘Meestersleutel’ voor het ‘Super Slot’ kunnen vinden! Worden jullie het nieuwe Spy Team waar het Super Stiekeme Spionnen Team naar op zoek is?

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box