Epic Games nog lang niet klaar voor de PS4 of Xbox Whatever

thumbnail

Vice President van Epic Games, Mark Rein, heeft via de Eurogamer laten weten dat het concern nog niet klaar is voor de PlayStation 4 en de nieuwe Xbox. De woordvoerder benadrukt daarmee dat deze generatie nog lang niet voorbij is en dat iedereen zich daar ook op moet richten. “Meer dan de helft die Gears of War 2 hebben gespeeld is nog niet in het bezit van een HDTV. Wat mijn punt is lijkt wel duidelijk. Bij de systemen die nu uit zijn is het belangrijk dat een HDTV aangesloten is op het platform. Dus er bestaat geen mogelijkheid dat wij al klaar zijn voor de volgende PlayStation of Xbox.”

De woordvoerder benadrukt verder dat de PlayStation 3 prijs nog een probleem is voor veel mensen. kijkende hiernaar kun je volgens Rein wel concluderen dat Sony uitkijkt naar een lifespan van minstens 10 jaar. En de volgende Xbox dan… “De volgende Xbox? Die heet Natal. Dat is de volgende Xbox.” De man sluit af met de woorden dat het ook z’n voordelen heeft als hardware een lange generatie mee kan.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

niet iedereen heeft het geld er voor de meeste gamers zijn nog altijd jonge gasten die op school zitten….

Anoniem

Dat nog niet de helft ‘n HDTV heeft geloof ik niet, iedereen heeft tegenwoordig toch wel ‘n HDTV zou je zeggen, in ieder geval 60% lijkt me.

Anoniem

Denk ook niet dat de techniek en kracht van een volgende generatie console heel veel sneller en beter zou zijn als ze de volgende generatie console snel zouden uitbrengen. De verschillen de bv de 8 en 16 bit consoles, dat was echt een stap, of van 32 naar 128 bit. Laat ze nog maar 2/3 jaar wachten en hopelijk krijgen we dan echt een monster van een machine. Dual octocore ofzo 😉


Naar boven
3
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x