Enkele screen van Grand Theft Auto IV

thumbnail

In de laatste editie van het Official PlayStation Magazine (PSM) zou weer een klein beetje (nieuwe) informatie verschenen zijn rondom de titel Grand Theft Auto IV, welke we enige dagen geleden al te horen kregen. De meeste informatie stond al vermeld in de Game Informer, waarbij duidelijk werd dat Rockstar gebruik zou maken van het karakter Nikko Bellict om zo het echte hoofdkarakter even buiten beschouwing te kunnen houden. De echte man waar het om draait zou namelijk Roman Petronov zijn, de neef van Nikko, die hem uitnodigt om naar Liberty te komen. In 2007 was het Roman die Nikko naar Amerika bracht met de belofte op een fantastisch leven. Hij had Nikko echter enkel nodig om de nodige deal-klusjes op te lossen voor hem.

Nieuwe informatie uit de PSM betreft onder andere het sexy karakter Elizabeta, welke in de game verwerkt zou zitten. Zij zal later in de game een rol spelen. Het spel zou verder al in ontwikkeling zijn sinds november 2004, toen San Andreas uitgebracht werd. De nieuwe Liberty City die gebaseerd is op New York zal tot slot 5 echte locaties mee gaan brengen, waaronder Queens, Brooklyn, Manhattan, the Bronx en New Jersey.

Vandaag is weer ‘n nieuwe screen verschenen, welke je hier beneden kunt bewonderen. GTA IV staat gepland voor oktober van dit jaar voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx