Elf bands maken debuut in Guitar Hero: Warriors of Rock

thumbnail

Guitar Hero blijft voor bands een geweldig platform om hun muziek te presenteren. Activision Publishing, Inc. onthulde een aantal bands die hun Guitar Hero-debuut maken in Guitar Hero: Warriors of Rock. De game beschikt over de langste setlist tot nu toe in de reeks en omvat meerdere rockgenres. Hiermee is het de ultieme verzameling van rockmuziek. De volgende bands maken voor het eerst hun opwachting:

• Anberlin – “Feel Good Drag”
• Arch Enemy – “Nemesis”
• Dillinger Escape Plan – “Setting Fire To Sleeping Giants”
• John 5 – “Black Widow Of La Porte”
• Neil Young – “Rockin’ In The Free World”
• Orianthi – “Suffocated”
• Queensrÿche – “Jet City Woman”
• Red Rider – “Lunatic Fringe”
• Rx Bandits – “It’s Only Another Parsec…”
• Snot – “Deadfall”
• Tesla – “Modern Day Cowboy”

“Eén van de tofste aspecten van Guitar Hero is dat we een unieke rol vervullen. We stellen miljoenen mensen bloot aan geweldige muziek van bands waar ze anders misschien nooit naar zouden luisteren”, zegt Tim Riley, vicepresident muziekzaken voor Guitar Hero. “Guitar Hero: Warriors of Rock heeft een setlist van meer dan 90 nummers en we vinden het waanzinnig dat we onze fans 11 bands kunnen presenteren die nooit eerder zijn opgedoken in een Guitar Hero-game.”

“Het is een grote eer om deel uit te mogen maken van Guitar Hero: Warriors of Rock”, stelt Joey Milligan, sologitarist van Anberlin. “Het is surrealistisch om onze naam terug te vinden tussen al die geweldige bands en nummers. Ik kan niet wachten om het zelf te spelen!”

In Guitar Hero: Warriors of Rock beleef je een epische reis met je vrienden om de rockmuziek te redden. Door de meer dan 90 nummers en de grote hoeveelheid nieuwe gameplay-elementen kunnen huiskamerlegenden samen met hun vrienden tokkelen, trommelen en blèren in de meest meeslepende muziekgame tot nu toe. Deze game bevat de essentiële rockcollectie met hits vol gitaarsolo’s van Black Sabbath, Slipknot en Megadeth, en wereldberoemde nummers van Queen, Muse en Kiss. Dankzij Quickplay+ en het speltype Quest, het eerste speltype met een verhaal in de serie, zijn er nog meer beloningen en content vrij te spelen. Meer dan genoeg dus voor fanatiekelingen om hun honger naar nieuwe uitdagingen te stillen en hun rockvaardigheden te testen. De game draait op de krachtige Guitar Hero-engine die is uitgebreid en verbeterd met de populaire elementen waar de Guitar Hero-serie zo geliefd om is geworden. Zo biedt de game met Party Play, competitieve speltypen en alle mogelijke speelcombinaties van vier instrumenten een complete en interactieve ervaring die vriend en vijand verenigt op het podium van de ultieme rockervaring.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ook ik vind alleen Neil Young interessant van die lijst, de rest interesseert me eigenlijk niet zo.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Bij Neil Young werd ik even nieuwsgierig. Verder is het nou niet echt een opwindende lijst. Hoewel ik Queensryche een warm hart toedraag vind ik Jet City Woman maar een matig nummer.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box