Eerste screenshots van LEGO Batman 3: Beyond Gotham

thumbnail

LEGO Batman 3: Beyond Gotham is het vervolg op de blockbuster LEGO Batman: The Videogame en LEGO Batman 2: DC Super Heroes videogames. Tot op heden zijn er wereldwijd al meer dan 100 miljoen LEGO videogames verkocht.

In LEGO Batman 3: Beyond Gotham bundelt the Caped Crusader zijn krachten met de superhelden van het DC Comics Universe en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Met behulp van de kracht van de ‘Lantern Rings’ laat Brainiac werelden inkrimpen om deze aan zijn gestoorde collectie van miniatuur steden van het gehele universum toe te voegen. De grootste superhelden en de meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de ‘Lantern Rings’ te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is. Spelers kunnen meer dan 150 unieke personages vrijspelen uit het DC Comics Universum, waaronder leden van de Justice League en grote LEGO figuren zoals Killer Croc, Solomon Grundy en vele anderen. Fans van alle leeftijden krijgen de controle over hun favoriete helden en schurken met nieuwe gadgets en vaardigheden. De vaardigheid van Brainiac om de geest van anderen te beheersen en de kracht van de ‘Lantern Rings’ brengen onverwachte wendingen aan de karakters van de klassieke personages.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham biedt spelers ook de mogelijkheid om iconische locaties te verkennen, zoals de Hall of Justice, de Batcave en de Justice League Watchtower. Zij kunnen toegang krijgen tot Batman’s training modules op de Bat Computer en deelnemen aan verschillende uitdagingen, gevechten en races. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x