Eerste foto’s van de nieuwe PS3 Slim

thumbnail

Het lijkt er toch echt op dat een nieuwe PlayStation 3 Slim console zal gaan verschijnen. Er zijn nu namelijk beelden verschenen van een nieuwe unit met de productnummers CECH-4011A, CECH-4011B en CECH-4011C. De units zijn stuk voor stuk hetzelfde maar hebben enkel een andere harde schijf (achtereenvolgens 16, 250 en 500 gigabyte). Via de website van Tecnoblog zijn tevens de eerste beelden verschenen van de nieuwe console, welke onder andere kleiner zal zijn dan de huidige PS3 Slim.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  8 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Holy Sh*t wat is dat ding lelijk. Ziet er inderdaad verpauperd uit zo met die ribbeltjes en dat schuifdak. Zou je moeten schamen als je dat ding had.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Beetje ps2slim idee, met dat top load gedoe. Is wel cheap, maar mij boeit het vrij weinig hoe een console eruit ziet, moet wel zeggen dat ik met de Fat versie wel zoiets had van nice, shiny enzo zelfde met de xbox360 slim. Maar stel ze hadden deze ook bij de launch en die fat niet had ik me er niet aan gestoord, maar omdat je nu andere opties hebt dan dit gedrocht zou ik toch eerder een tweedehandse fat versie kopen. Of de vorige slim versie, daarvan zijn me toch een paar prachtige varianten van gemaakt zoals de final… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ziet er niet uit, dit soort frankenstein apparaat kun je toch niet langs je tv zetten. De huidige ps3 slim is dan ook heel wat mooier. Het voordeel is dan ook dat het waarschijnlijk goedkoper is om te produceren, maar he ziet er dan ook zo uit. fail

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Inderdaad Z@3, maar de Phat blijft ‘t mooist 8) 

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Gelukkig geen wit model, das zo lelijk. Heb je alles mooi zwart, staat er ineens zo’n wit apparaat 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Sorry, maar dit is gewoon spuug en spuuglelijk. Ziet er ook gewoon goedkoop uit met dat schuifje met geribbeld plastic. Als je hem rechtop zet schuift die klep omlaag. Dit is toch wel de lelijkste van de 3 versies. De FAT blijft de mooiste. De slim was al goedkoop qua materialen en uiterlijk, deze doet daar nog een trucklading bovenop.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Vind die mooier dan de huidige PS3 Slim. Vind dat materiaal van de huidige Slim zo lelijk, met al die spikkeltjes erop, alsof er overheen is geschuurd.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ziet er best Ok uit, alleen als ie echt een top load systeem heeft, dan is dat wel een fail. Veel mensen zetten hem in hun tv meubel neer, kan je kloten met een top load systeem : Laat staan dat je cd’s ermee verkloot door hem steeds erin te moeten drukken.


  Naar boven
  8
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx