Easy Interactive kondigt Le Tour de France en Pro Cycling Manager aan

thumbnail

Op zaterdag 5 juli gaat de 101e editie van de Tour de France van start. Easy Interactive biedt sportliefhebbers de kans om zelf de spanning van de tour te beleven. Vanaf 19 juni kunnen fietsfanaten kiezen uit twee bijzondere games: Le Tour de France, verkrijgbaar op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, en Pro Cycling Manager, verkrijgbaar op PC. In Le Tour de France is de speler onderdeel van een professioneel team, strijdend in de tocht der tochten: Le Tour de France. In Pro Cycling Manager speel je manager van een team professionele wielrenners en reis je de wereld over om mee te doen aan de grootste competities van het professionele circuit. Ben jij klaar voor een carrière in het wielrennen?

In Le Tour de France 2014 ben jij onderdeel van een professionele wielrennersploeg die deelneemt aan een van de meest intense, maar ook uitdagende tochten van de wereld, le Tour de France. Jouw doel is het behalen van de meest prestigieuze wielrennersprijs: de gele trui! Verken van tevoren de etappe, bepaal de samenstelling van je team en race vervolgens door indrukwekkende landschappen en steden. De tocht brengt je van het Engelse platteland, naar de drukke stad London, het gevreesde ruwe landschap van Noord-Frankrijk en de eindsprint naar de overwinning!

Le Tour de France 2014 neemt je mee op een indrukwekkende, visuele tour door verbeterde graphics. Door nieuwe animaties, vernieuwd commentaar van de verslaggevers en de sportdirecteur word je meegezogen in de wielerwereld vol adrenaline en spanning. Ben jij klaar voor de start?

Features

– Fiets mee in Le Tour de France 2014 en strijd om de felbegeerde gele trui!
– Race in uitdagende etappes en neem het op tegen de bekende wielrenkampioenen.
– Zeer realistische gameplay waardoor je de spanning en sensatie van een echte Tour rijder ervaart.
– Een complete Pro Tour modus, waarin je nieuwe wielrenners kunt werven om succes te garanderen in de komende edities van de Tour. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x