EA werkt aan problemen Need for Speed ProStreet

thumbnail

Electronic Arts heeft duidelijk gemaakt dat het zich ervan bewust is dat de game Need for Speed: ProStreet enkele problemen bezit. Het gaat hierbij vooral om de PlayStation 3- en PC-versie. Een woordvoerder van EA zegt dat het concern momenteel bezig is met het onderzoeken van de nog openstaande problemen. Updates zullen dan ook binnen korte tijd gaan verschijnen, zo wordt verteld via de website van EA.

I may sound like a broken record here but trust me, our team is working actively to investigate this problem and we are not taking the issues you are having with the patch lightly. We were hoping for the release of the patch to fix these problems but unfortunately it seems to have caused quite a few more. I will update you as soon as our team identifies the root of the problem, and we will try our hardest to figure out a proper solution.

Doe mee aan straatraces op het hoogste niveau in Need for Speed ProStreet. De beste racer van de stad zijn, is niet voldoende. Het is tijd om op wereldniveau te racen, en te winnen. Bouw de ultieme racewagen en doe mee aan allerlei race-evenementen om jouw vaardigheden te meten met die van de beste straatracers ter wereld. Dit is je kans om te bewijzen dat jij de beste racer bent. Stoot de Street King van z’n troon en zet die titel op jouw naam. Met Need for Speed ProStreet beleef je op authentieke wijze de totale chaos en pompende adrenaline van de wereld van het straatracen. Je vergt het uiterste van jezelf en van je wagen en dat gaat niet altijd zonder fouten. Maar nu zijn die fouten niet zonder gevolgen. De harde realiteit van het racen bestaat uit rondslingerende wrakstukken, versplinterd fiberglas en totaal verwrongen metaal. Elk deukje, elk krasje en elk verkreukeld paneel is een litteken om trots op te zijn: het bewijs van je doorzettingsvermogen, moed en ambitie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx