EA onthult eerste live demo van Real Racing 3

thumbnail

Electronic Arts Inc. heeft gisteravond de eerste live demo gegeven van Real Racing 3, de aankomende titel voor iOS. Real Racing 3, die ontwikkeld wordt door de EA Firemonkeys studio, zal de ultieme race ervaring naar de iPhone 5 brengen later dit jaar, volledig gebruikmakend van de briljante 4″ Retina display en fascinerende grafische kwaliteiten.

Met aan console gelijkwaardige graphics, wordt Real Racing 3 gekenmerkt door dynamische reflecties, plus een geheel nieuwe achteruitkijkspiegel dat spelers belangrijke informatie over de tegenstanders geeft, evenals nieuwe multiplayer functionaliteiten.

“De technologie van Apple gaat verder om de mobile game ervaring door te ontwikkelen, en we geloven dat games als Real Racing 3 het best tonen wat consumenten te wachten staan met deze vorderingen,” zei Rob Murray, Executive Producer bij de EA Firemonkeys studio. “De dynamische reflecties van de game, scherpe spoor schaduwen en andere prachtige gedetailleerde assets maken volledig gebruik van de nieuwe visuele kwaliteiten en betere prestatie van de iPhone 5 om een mobile game ervaring te leveren die vele console games doet evenaren.”

Naast Real Racing 3, heeft EA ook plannen om andere top titels voor de iPhone 5 te optimaliseren die dit najaar zullen uitkomen. Als leidend mobile game uitgever wereldwijd, heeft EA kwalitatieve content voor de iPhone geleverd sinds de lancering van de App StoreSM in 2008, en heeft meer dan 500 games momenteel beschikbaar voor de iPhone verspreid over de EA Mobile, Chillingo en PopCap portfolios.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box