EA: Forza 3 is geen competitie voor ons

thumbnail

Via de Hiphopgamershow heeft Electronic Arts laten weten dat Forza Motorsport 3 geen competitie zal zijn voor de Need for Speed franchise. EA is er dan ook van overtuigd dat hun nieuwe game Forza 3 zal gaan overklassen. “Kijkende naar de pers, de nominaties, het is wel duidelijk. Ik ben blij dat ze positief overtuigd zijn, maar ook wij als EA zijnde zijn erg overtuigd als het gaat om de toekomst van de franchise,” aldus het concern. Momenteel heeft EA de game Need for Speed: Shift in de planning staan voor eind dit jaar. Het spel gaat een wat andere kant op en belooft eindelijk weer eens goed te gaan scoren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  2 totaal verschillende games, maar grafisch is toch echt Forza 3 de overduidelijke winnaar.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ja deze man snapt niet wat hij zegt Forza 2 is een van de beste race games die ik ooit gespeelt heb samen met Grand tourismo serie het gevoel van ieder foutje is fataal of het gewoon raggen door straten met NFS serie. Zijn 2 totaal verschilende games maar we wachten de demo wel af kijken of deze man dan nog zo hard schreeuwt. Waar ik wel na uit kijk is het volgende Criterion is bezig met nieuwe Need for Speed de makers van burnout.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Forza en Dirt worden de toppers. NFS moet zich echt weer gaan bewijzen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Forza en Need for speeds zijn 2 heel verschillende race games. Forza voor de sim liefhebber en tweakers en Need for Speed meer voor de arcade liefhebbers. De uit spraak van EA dat ze veel vertrouwen in de NFS franchise hebben is een beetje questionable als je weet dat een half jaar geleden EA er serieus aan zat te denken te stoppen met de NFS franchise 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  dit ziet er echt ****** vet uit gast!, niks gaat hiervan winnen:P naja, er zal wel weer een strijd komen van jaaa dirt 2 is beter, dat is gewoon racen, niks geen bandenspanning en al die tune shit, en de andere weer jaa forza 3 is meest realistische blabla ( wat natuurlijk gewoon 10x vetter is.)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  En vergeet niet Activision’s Blur.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  er is wel een kleine strijd tussen racegames nu :p dirt 2, forza 3 en NFS: Shift maken het jaar toch perfect voor racefanaten


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box