EA: FIFA superieur aan Pro Evolution Soccer

thumbnail

Terwijl EA en Konami zich klaarmaken voor de release van FIFA 11 en Pro Evolution Soccer 2011 begint EA alvast de strijd door te zeggen dat hun franchise superieur is aan die van PES. Via de MCVUK laat EA’s senior European VP Jens Uwe Intat weten dat in de afgelopen jaren is gebleken dat EA simpelweg de betere voetbalgames levert.

“We blijven doorgaan met het uitbreiden van ons marktaandeel in vergelijking met Konami. Het laat zien dat ons product alleen maar beter wordt. We hebben nu al een superieur product tegenover Konami’s franchise staan, iets wat in de vorige generatie niet het geval was.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Blijf vertrouwen hebben in PES, vorig jaar was hij echt ruk. Dit jaar heb ik er weer veel vertrouwen in.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  @ it gay je comment heb je van andere site man

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Fifa spant inderdaad de kroon. Sinds 2005 ben ik overgestapt op Fifa. Naar mij idee is het een stuk realistischer dan Pes. En daarbij is de keeper bij pes waardeloos.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik ga gewoon weer allebei de demo’s proberen. PES 2009 heb ik me deze generatie nog het meest mee vermaakt. FIFA 09 zit daar vlak achter. PES 2010 vond ik veel te stroef: het passen, dribbelen en kappen voelde te omslachtig. En in FIFA 10 ergerde ik me DOOD aan de bugs in de manager mode, het was schandalig. Ook de keeper was om te huilen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  EA is wel lekker bezig met dit soort arrogante uitspraken.:weird:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  ik ga ook voor fifa ik heb dan wel beide demo,s gespeeld maar ik ben altijd fifa fan geweest en dat zal wel zo blijven ook

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Mijn voorkeur gaat uit naar fifa, vind het net prettiger werken. Moet wel nog de beide demo’s uitgebreid spelen voordat ik mijn keuze maak. Maar na een paar potten gespeeld te hebben gaat mijn voorkeur uit naar fifa. Ai van pes is slecht maakte echt veel goals, gewoon doordat ai van verdediging echt slecht was.


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx