EA en Hasbro komen met 2 nieuwe mobiele Monopoly games

thumbnail

Electronic Arts Inc., en Hasbro, Inc. presenteren twee nieuwe en opvallende games onder het merk MONOPOLY voor iPhone, iPod touch, iPad en Android. EA combineert de ontspannen mobiele game-ervaring van MONOPOLY met het populaire spel bingo in MONOPOLY Bingo en met een spannende casinobelevenis in MONOPOLY Slots. Beide titels zijn gratis te downloaden.

“We hebben twee van de populairste spelsystemen ter wereld, bingo en fruitmachines, gecombineerd met MONOPOLY, het populairste spellenmerk ter wereld. Met deze twee unieke mobiele games kun je op een leuke manier je favoriete straten, pionnen en andere items van de MONOPOLY-wereld verzamelen”, zegt Chip Lange, senior vicepresident en algemeen directeur van EA. “Deze MONOPOLY-titels voelen direct vertrouwd aan. Je neemt grote risico’s en sleept enorme beloningen binnen terwijl je je bezit uitbreidt, pionnen verdient, hotels bouwt en al draaiend en bingo spelend verder komt in de bekende en populaire wereld van MONOPOLY.”

MONOPOLY Bingo is nu wereldwijd verkrijgbaar in de App Store en Google Play. De game geeft het aloude bingospel een nieuwe dimensie in MONOPOLY-stijl, met schitterende beelden en exclusief voor MONOPOLY Bingo ontwikkelde speltypen. Bemachtig al bingo spelend de duurste MONOPOLY-straten en zie ze steeds verder tot leven komen. Bingofans kunnen met maximaal 16 kaarten tegelijk spelen op hun tablet of met maximaal 8 op hun telefoon. Je maakt meer kans op bijvoorbeeld minigamebeloningen met kanskraskaarten en de ‘Lucky Number’-bonus. Elke keer dat je wint, verdien je virtuele beloningen, zoals MONOPOLY-bezittingen, pionnen of huis- en hotelupgrades. Daarnaast is nu tijdelijk ook de MONOPOLY Bingo Fall Feast Room beschikbaar in de game. Hier vind je exclusieve verzamelitems en een pion die past bij het seizoen.

Ook MONOPOLY Slots is nu verkrijgbaar via Google Play en in bepaalde regio’s in de App Store. Deze game daagt je uit een gokje te wagen met diverse fruitmachines met een MONOPOLY-thema. Vier je winst in de game terwijl je wordt toegejuicht door Mr. MONOPOLY. Je kunt je geluk verdubbelen met Twin 3×3’s of een stapje verdergaan met 3×5-automaten. MONOPOLY Slots bevat ook gratis vrij te spelen thema’s, grote bonussen en exclusieve minigames waarmee je talloze virtuele MONOPOLY-munten en diamanten kunt binnenslepen. De titel wordt de komende weken wereldwijd beschikbaar gemaakt via de App Store.

Het merk MONOPOLY is sinds 1935 populair bij het hele gezin en al meer dan een miljard mensen in 111 landen over de hele wereld hebben het spel gespeeld. Of je nu samen aan tafel, online of op je mobiele apparaat wilt spelen, er is altijd wel een manier om MONOPOLY te spelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx