EA en BioWare geven kaarten voor E3 weg

thumbnail

EA en BioWare organiseren deze week een wedstrijd rondom Dragon Age: Origins, waarbij gamers een volledig verzorgde reis naar de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles kunnen winnen. Deelnemers kunnen zich tot 8 mei 2009 inschrijven op de website www.electronicarts.nl/dragonageactie.

Naast kaarten voor E3 maken deelnemers kans op een exclusieve Dragon Age: Origins muismat en het boek “Dragon Age: The Stolen Throne, van Bioware video game developer en auteur David Gaider. Het boek is de prequel tot Dragon Age: Origins, waar de lezer op een intrigerende wijze in de wereld van Dragon Age wordt geïntroduceerd.

BioWare keert terug naar de bron met Dragon Age: Origins, een duistere, heroïsche fantasiegame waarin een diepgaande, pakkende verhaallijn wordt gecombineerd met een klassiek rollenspel. In Dragon Age: Origins, de spirituele opvolger van BioWare’s populaire serie Baldur’s Gate, ontvouwt de verhaallijn zich in meeslepende dialogen van filmische kwaliteit. Spelers stellen groepen samen waarmee ze zich in de strijd werpen. Ze kunnen het spel op elk moment pauzeren, om tactische beslissingen te nemen terwijl ze het slagveld van bovenaf zien. Spelers die het gevecht liever van dichtbij beleven, kunnen ook een groepslid besturen en over zijn schouder meekijken.

Dragon Age: Origins zal dit najaar uitkomen op PC, het Xbox 360 videogame and entertainment systeem en het PLAYSTATION3 computer entertainment systeem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ja ik kan eigenlijk ook helemaal niet.. zit dan net in een belangrijke tentamen week :p

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Euh 3 tot 5 jaar? De nieuwe xbox is er naar alle waarschijnlijkheid al binnen 2 jaar :+ Ps3 bezitters moeten dan dus nog maar even 3 jaar door gamen op hun ps3.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik zou vrij nemen van me werk etc om erheen te kunnen 😉 heb me ook aangemeld voor zo’n nieuwsbrief ben wel benieuwd

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Jeroen als wij nou eens winnen :p


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx