Drietal Mercedes-Benz auto’s en add-on’s komen naar Mario Kart 8

thumbnail

Voor het eerst krijgt Nintendo’s Mario Kart-serie versterking van paardenkracht uit de werkelijke wereld. Via een software-update op 27 augustus krijgt Mario Kart 8 voor Wii U diverse toevoegingen, waaronder de mogelijkheid om gratis drie Mercedes-Benz auto’s te downloaden en daar in het spel mee te racen. Het betreft de moderne Mercedes-Benz GLA, de 300 SL Roadster uit de jaren vijftig en de legendarische Silver Arrow uit de jaren dertig.

Bij het GLA-model krijgen spelers speciale wiel-opties, terwijl spelers alle drie de nieuwe karts van verschillende soorten wielen en vleugels kunnen voorzien. De nieuwe content arriveert op de 22e verjaardag van Super Mario Kart. Dit eerste spel in de Mario Kart-serie verscheen voor de Super Nintendo en werd in Japan gelanceerd op 27 augustus 1992.

Tussen 27 augustus en 23 september organiseren Nintendo en Mercedes-Benz online een wereldwijd “Mercedes Cup”-toernooi. Alles wat deelnemers nodig hebben is een Wii U-systeem, Mario Kart 8, een breedbandverbinding met internet en de Mercedes-Benz-karts. Toegang tot de “Mercedes Cup” is te vinden in de sectie voor online-toernooien in het spel.

De software-update voor Mario Kart 8 levert diverse toevoegingen die zijn bedoeld om de race-ervaring voor iedereen te verbeteren.

Dit zijn onder andere:
– Coureurs kunnen er nu voor kiezen om de baanplattegrond tijdens races op tv te laten verschijnen.
– Gebruikers kunnen statistieken bekijken, zoals het totaal aantal verzamelde munten, het aantal keren winst en verlies bij online-wedstrijden, en het meest gekozen personage.
– Gebruikers kunnen de opties veranderen van de hoogtepuntenfilmpjes die andere spelers hebben toegevoegd aan Mario Kart TV, zoals het verleggen van de focus naar andere personages of gebeurtenissen.
– De volgorde van het menu dat na elke race verschijnt wordt gewijzigd, zodat “Volgende race” nu bovenaan staat, endaaronder “Hoogtepunten bekijken”.
– Het spel herinnert de meest recente keuzes voor samengestelde karts, ook als het Wii U-systeem tussentijds is uitgeschakeld.
– Verbetering van de verbindingsstabiliteit tijdens online-races, om de gebruikerservaring te verbeteren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx