Dragon Age: Origins krijgt zo’n 2 jaar aan support

thumbnail

Bioware heeft gezegd dat er voor zo’n 2 jaar content gepland staat voor de game Dragon Age: Origins. Het spel zal volgende maand gaan verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 en belooft een uitermate succesvolle titel te worden. Executive producer Mark Darrah gaat uit van lange support: “Ja, we hebben plannen die uitrekken naar zo’n 2 jaar. En het zal van alles zijn, van grootse software updates met quests die uren extra gameplay bieden, tot kleine item packs,” aldus de woordvoerder via de Thegamereviews. “Echt, het zal gaan om erg lange ondersteuning voor het spel. Ook expansion packs mogen verwacht worden.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Deze game wordt erg vet! Ik zal deze game dan waarschijnlijk ook eens kopen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Als het net zo’n ‘goede’ ondersteuning als voor Mass Effect is 😉 2x in 2 jaar tijd een hele kleine mini quest erbij 🙄 Maar deze game gaat wel erg vet worden. Bioware is altijd goed in een goed verhaal neer te zetten. Maar sla deze eerst even over, moet eerst Oblivion nog uitspelen en dan rond die tijd is Mass Effect 2 er al en die gaat voor 8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Hm ik heb de laatste tijd geneens op deze titel gelet.:o afgelopen dagen eens wezen rondneuzen:p En ziet er toch wel vet uit. Ik ozu zeggen kom maar op met de demo…


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx