Dev betwijfelt strategie Microsoft en ziet meer in die van Sony

thumbnail

Josef Fares, ontwikkelaar van A Way Out, heeft gezegd dat hij de strategie van Sony prefereert boven die van Microsoft. In een gesprek met de Gaming Bolt laat de man weten dat vooral de games van Sony de doorslag geven. Over de strategie van Microsoft met de Game Pass heeft hij twijfels op dit moment.

Ik geef niet zoveel om consoles, het gaat mij altijd om de games, games, games, games. Ik bedoel, op dit moment ben ik meer een fan van Sony’s strategie, vooral vanwege de unieke IP’s en focus op de games. Ze zijn meer verhalend. Ik hoop dat Microsoft ook die kant op gaat. Ik bedoel, de Game Pass. Ik weet niet wat dat gaat brengen. Als er geen games zijn, dan heeft het weinig zin. Ik zie het overigens niet als een oorlog. Uiteindelijk draait het gewoon om de games.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 maanden geleden

  Het draait toch om de games.

  Reiverdemon
  Lid
  375
  2 maanden geleden

  Ik wou deze keer voor de Xbox gaan, maar na wat onderzoek hebben ze amper games die mij interessant lijken.
  Dus toch maar PS dan weer.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box