Destiny 2 lanceert samenwerking met Dungeons & Dragons op 4 juni

thumbnail

Bungie heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Wizards of the Coast en Dungeons & Dragons. Spelers hebben vanaf 4 juni toegang tot gloednieuwe cosmetische items, tegelijk met de lancering van Destiny 2: The Final Shape.

Nieuwe cosmetische items
De op Faerûn geïnspireerde items zijn verkrijgbaar in de Eververse-winkel. De nieuwe amor-sets bevatten de Apex Draconic-set voor Titans, de Spectral Displacer-set voor Hunters en de Flayer’s Dominion-set voor Warlocks. Daarnaast omvat de Adventurer’s Pack Bundle een Queen of Dragons-schip, de Owlbear Chariot Sparrow en de Eye Tyrant Ghost-shell. Ook is de nieuwe Bigby’s Fist-finisher en de Natural 20-emote te verkrijgen. Elke keer dat de emote wordt gebruikt, wordt er een willekeurig nummer geworpen.

Naast deze in-game-items biedt de Bungie Store ook een Beholder Ghost-shell-figurine aan. Deze is geïnspireerd op het beruchte zwevende ogen-monster uit het Dungeons & Dragons-universum.

Cosplay Cosmodrome
Deze week zijn de eerste looks onthuld van de Cosplay Cosmodrome. Hierbij werden de cosplays van Kamichan831 als Crow en IlGritz als Cayde-6 getoond. Binnenkort kunnen fans van Destiny 2-personages en de cosplay-community uitkijken naar meer cosplays. Voor meer informatie over Cosplay Cosmodrome, bekijk deze blog.

The Final Shape
Vanaf aanstaande dinsdag 4 juni kunnen spelers aan de slag met Destiny 2: The Final Shape. Spelers gaan de Traveler in om een episch gevecht aan te gaan met de Witness. Het doel is om de Witness ervan te weerhouden de realiteit te verdraaien in een nachtmerrieachtige vorm. Spelers sluiten zich aan bij de Vanguard en Cayde-6 om door The Pale Heart te reizen, nieuwe vijanden te verslaan, surrealistische landschappen te doorkruisen en Prismatische krachten te gebruiken die Light en Darkness samenvoegen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx