Deals op 2K’s grootste games voor Black Friday en Cyber Monday

thumbnail

Met de feestdagen voor de deur is het een goed moment om op zoek te gaan naar cadeaus voor die ene speciale persoon in je leven. In 2022 zijn er spannende nieuwe titels verschenen, zoals NBA 2K23 en New Tales from the Borderlands, maar ook updates van klassiekers als Civilization VI.

Shoppers kunnen grote kortingen krijgen op enkele van de grootste hits van 2K. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau of gewoon een nieuwe titel wilt proberen, dit is een goed moment om de beste aanbiedingen van je favoriete retailers te bekijken.

NBA 2K23
Ga de uitdaging aan en doorbreek grenzen met NBA 2K23. De bekroonde NBA basketbal video game simulatie serie heeft geheel nieuwe gameplay innovaties en animaties, iconische fan-favoriete teams en een authentieke en hyper-realistische basketbal ervaring met online community functies en verbeterde spelmodi. Dit jaar kunnen fans hun favoriete en meest memorabele momenten uit de legendarische carrière van Michael Jordan herbeleven in het vernieuwde en baanbrekende speltype Jordan Challenge. Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen op de officiële website van de game.

WWE 2K22
Met Rey Mysterio op de cover ter ere van zijn 20-jarig jubileum als WWE Superstar, beschikt de game over een vernieuwde gameplay engine, verbluffende graphics, intuïtieve en toegankelijke besturing, meerdere nieuwe spelmodi en een meeslepende presentatie. Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen op de officiële website van de game.

PGA TOUR 2K23
De titel biedt meer dan 14 speelbare pro’s in de game, waaronder de iconische coverster en 2K exclusive atleet Tiger Woods, de eerste vrouwelijke pro’s van de franchise en enkele bekende gezichten. Gamers kunnen de gloednieuwe Topgolf-modus ontdekken, meer gelicentieerde banen, een keuze tussen de optionele nieuwe 3-Click of terugkerende analoge stick swing voor naadloze swings, speler archetypes, aanpasbare ballen en uitrusting, club fitting, pro rivalen, sponsoring, en nog veel meer! Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen op de officiële website van de game.

Tiny Tina’s Wonderlands
Ga op een episch avontuur vol grilligheid, verwondering en krachtige wapens! Kogels, magie en zwaarden botsen in deze chaotische fantasiewereld die tot leven wordt gewekt door de onvoorspelbare Tiny Tina, die de regels maakt, de wereld on-the-fly verandert en de spelers op hun reis begeleidt. Pas je eigen multiklasseheld aan en schiet, sla en werp je een weg door bizarre monsters en met schatten gevulde kerkers op een zoektocht om de tirannieke Dragon Lord te stoppen. Iedereen is welkom, dus doe mee, trek je avonturenschoenen aan en wees Chaotisch Groot! Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen op de officiële website van de game.

Nieuwe Tales from the Borderlands
In de altijd door oorlog verscheurde metropool Promethea bestuur je Anu, Octavio en Fran op de ergste dag van hun leven. Help deze drie lieve losers bij hun pogingen om de wereld te veranderen (en misschien zelfs te redden)! Neem het op tegen een planetaire invasie, een gemeen kluismonster en een koelbloedige kapitalist in deze filmische thrill ride waarin je zelf bepaalt wat er gebeurt! Ontmoet een bont gezelschap vol buitenbeentjes, moordbots en pratende geweren in deze race naar de top! Het is tijd om terug te vechten tegen uitbuiting en hebzucht. Het is tijd om van Mayhem jouw zaak te maken. Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen op de officiële website van de game.

The Quarry
Als de zon ondergaat op de laatste dag van het zomerkamp, geven de tienerbegeleiders van Hackett’s Quarry een feestje om het te vieren. Geen kinderen, geen volwassenen en geen regels. Hun feestplannen ontaarden al snel in een onvoorspelbare nacht vol horror, opgejaagd door bloeddorstige inwoners en iets veel kwaadaardigers. In dit spannende filmische verhaal bepaal jij het lot van alle negen kampbegeleiders. De keuzes die je maakt, bepalen hoe het verhaal zich verder ontwikkelt. Kijk voor terugkerende spelers naar het onlangs uitgebrachte ’50s Throwback Character Outfits Pack om de look en feel van jaren ’50 horrorfilms naar The Quarry te brengen! Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen op de officiële website van de game.

Sid Meier’s Civilization VI
Het ultieme startpunt voor gamers die nieuw zijn in een van de grootste strategieseries aller tijden. Verken nieuw land, onderzoek technologie, overwin je vijanden en ga de strijd aan met historische leiders terwijl je je beschaving van stenen naar raketten leidt. Vers voor veteranen en nieuwkomers is Civilization VI: Leader Pass, dat nieuwe manieren biedt om te heersen door Civilization VI van november tot maart 2023 te voorzien van 18 nieuwe speelbare leiders. Bekijk de volledige lijst met aanbiedingen op de officiële website van de game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx