Dead Space 2 tijdelijk in de ijskast gezet wegens tegenvallende verkoop

thumbnail

Plannen voor Dead Space 2 zijn tijdelijk uitgesteld wegens de commercieel tegenvallende resultaten van de Dead Space Remake. Het spel scoorde uitstekend in reviews, zo ook op onze website, maar toch is deel 2 nog geen zekerheidje op dit moment. Via de Giant Bomb lezen we dat Jeff Grubb heeft gezegd dat EA wel plannen heeft gehad om een remake te maken van deel 2.

Ze werkten aan Dead Space 2 en dat is nu niet meer het geval. Het zou op de planken liggen maar omdat de eerste game wat tegenviel commercieel, heeft men besloten om zich te focussen op andere projecten. EA Motive werkt nu aan andere projecten.

 

EA Motive zou nu onder andere aanschuiven bij het Battlefield-team. Men zou ook werken aan de Iron Man-game. Dead Space 2 is een sciencefiction survival horror videospel dat werd uitgebracht in 2011, ontwikkeld door Visceral Games en uitgegeven door Electronic Arts. Het spel speelt zich af in een angstaanjagende ruimteomgeving, waarin de speler de rol aanneemt van Isaac Clarke, een ingenieur die vecht tegen gruwelijke buitenaardse wezens die bekend staan als Necromorphs. Het verhaal volgt Isaac’s strijd tegen de kwaadaardige krachten aan boord van het ruimtestation genaamd “The Sprawl”. Het spel staat bekend om zijn enge sfeer, intense gameplay en verontrustende verhaallijn. Met zijn mix van actie, puzzels en spanning heeft Dead Space 2 een blijvende indruk achtergelaten op spelers en wordt het vaak geprezen als een van de beste survival horror-spellen aller tijden.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  2 maanden geleden

  Voor mij is dit een grote verrassing.Dacht dat de Remake van Dead Space een erg succesvolle zou zijn.Heel jammer dat we dan geen tweede meer kunnen verwachten.Denk dat als deze bij een grotere franchise zoals Resident Evil zou behoren dat hij dan wel zeker zou komen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx