De oorlog begint met Operation Flashpoint: Dragon Rising

thumbnail

Vanaf vandaag is Operation Flashpoint®: Dragon Rising van uitgever Codemasters overal verkrijgbaar voor de Xbox 360®, PlayStation 3 (PS3) en PC. Operation Flashpoint: Dragon Rising wordt vandaag tevens uitgebracht in een zeer gelimiteerde Collectors Edition die naast de PC versie van de game een gebruikte oorlogshelm en gepersonaliseerde dog tags bevat.

Internationaal wordt Operation Flashpoint: Dragon Rising zeer goed ontvangen door pers en scoort de game hoge cijfers. In de Benelux gaat de release gepaard met een TV campagne, een brede online marketingcampagne in Nederland en België en prijkte de game reeds op de frontcover van onder andere Power Unlimited en PC Gameplay. Daarnaast neemt Codemasters deel aan diverse evenementen, waaronder Gamekings Live en First Look en organiseert de uitgever diverse communitymiddagen. Ook worden fans direct te woord gestaan op Facebook, Twitter en op het OFP DR forum*.

In Operation Flashpoint: Dragon Rising is de spanning en adrenaline van een echte oorlog realistisch nagebootst mede door de nauwe samenwerking met het Amerikaanse leger bij de ontwikkeling van het spel. Tactieken en strategieën uit het officiële US Marines handboek zijn ook een op een overgenomen om de realiteit nog meer te benaderen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  kijk ff op gamefaqs xbox360 en dan naar OF dragon rising extra mappen

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  hm Ik had het spel gister al hoor, was overal al te koop dus:D maar het heeft een goeie gameplay, maar er zijn echt TE weinig missies en er mag wel het ??n en ander gepatcht worden… verder wel tof spel:)


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx