De chaos regeert op 1 juni met de lancering van Call of Duty: Mobile – Seizoen 5: Get Wrecked

thumbnail

Call of Duty: Mobile staat op het punt een geheel nieuwe houding aan te nemen met de lancering van Seizoen 5: Get Wrecked! op 1 juni. Het nieuwe seizoen brengt anarchie en chaos naar de mobiele game met nieuwe content voor spelers, waaronder een nieuwe Search & Rescue MP modus, MP map – Armada Strike, updates voor de Tournaments functie, nieuw functioneel wapen, en nog veel meer.

Call of Duty: Mobile – Season 5: Get Wrecked! geeft spelers de kans om 50 niveaus aan Battle Pass-beloningen te verdienen met een verse voorraad gratis en premium content, waaronder operators als David Mason – Bandit en Alias – Signal Jammer, evenals het FFAR 1 aanvalsgeweer, de Guardian scorestreak, Weapon Blueprints, Calling Cards, Charms, Call of Duty Points, en meer dat gedurende het seizoen wordt gelanceerd!

Voorkom verwarring en bekijk hieronder de belangrijkste details van Call of Duty: Mobile – Season 5: Get Wrecked! voor Android en iOS:

 • Nieuwe MP Map – Armada Strike – Armada Strike, voor het eerst te zien in Call of Duty: Black Ops Cold War, is een op water gebaseerde map die de moed van spelers op de proef stelt om te zien of ze zullen zinken of zwemmen.
 • Nieuwe MP Mode – Search & Rescue – Er zal chaos ontstaan als Search & Rescue het beste van Search & Destroy en Kill Confirmed combineert.
 • Nieuw wapen en attachment – Spelers kunnen de nieuwe FFAR 1 bemachtigen, een assault riffle dat voor het eerst in Call of Duty: Black Ops III te zien was, of het nieuwe Tactical Flashlight attachment voor je RUS-79U.
 • Updates voor Tournament – Ervaar verbeteringen aan Tournament in het weekend, waaronder de optie om mee te doen aan Multiplayer en Battle Royale, nieuwe Melee Camos, en 1x Call of Duty-puntenbonnen kunnen nu worden gebruikt voor Mythic Card Crates.

Spelers kunnen ook verschillende updates en verbeteringen verwachten in Call of Duty: Mobile – Season 5: Get Wrecked! bovenop nieuwe Seasonal Challenges, Draws, een Themed Event en meer, die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx