DC’s nieuwe personage “Ruler of Kahndaq Black Adam” verschijnt in Injustice 2 Mobile

thumbnail

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben Ruler of Kahndaq Black Adam, ontketend als nieuwste personage in de populaire vechtgame Injustice 2 Mobile. Geïnspireerd door Black Adam, de langverwachte film van Warner Bros. Pictures met Dwayne Johnson als de compromisloze DC-antiheld, is dit krachtige personage nu beschikbaar als de nieuwste Legendarische vechter.

Black Adam” zal alleen beschikbaar zijn in de bioscoop vanaf 19 oktober.

Met kracht die uit woede is geboren is Ruler of Kahndaq Black Adam, is het eerste lid van het nieuwe Flawed Justice Team in Injustice 2 Mobile. Spelers moeten hem verslaan in het nieuwe Ancient Judgment Solo Raid Event om het personage aan hun collectie te kunnen toevoegen. Als Damage Dealer is hij gespecialiseerd in Power Draining en Armor-Piercing aanvallen, waardoor hij extreem sterk is in Solo Raids en de Champions Arena. Hij is immuun voor Power Steal en kan tegenstanders Power Drain geven met zijn “Courage of Mehen”-passieve skill, terwijl zijn speciale aanvallen zoals “Lightning Discharge” en “Storm Cloud” vijanden enorme schade kunnen toebrengen.

In 2022 komt ook Hawkman naar Injustice 2 Mobile als nieuwe Gold-personage en het tweede lid van het Flawed Justice Team. Dit zal zorgen voor nieuwe samenwerkingen met de Ruler of Kahndaq Black Adam. Geïnspireerd op Aldis Hodge’s portret in “Black Adam,” zal Early Access voor de Gold Hawkman beschikbaar zijn via de nieuwe Wings of Justice Pass later dit jaar.

Extra Injustice 2 Mobile updates zijn onder andere:

 • NIEUW – Kahndaq Artifacts (Vanaf vandaag beschikbaar)
  Spelers kunnen hun helden uitrusten met nieuwe Kahndaq Artifacts om de Ancient Judgment Solo Raid Bosses te kunnen verslaan en nog meer beloningen verdienen.
 • NIEUW – Competitiemoeilijkheden (Vanaf vandaag beschikbaar)
  Er zijn twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd aan de League Raids voor een intensievere uitdaging en nog grotere beloningen!

NIEUW – Halloween Log In Event (25 – 31 oktober)
Vanaf 25 oktober kunnen fans elke dag inloggen om speciale beloningen te verdienen, waaronder een exclusieve Halloween-profielfoto.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2458
  1 jaar geleden

  Kijk van alle dceu films het meeste uit naar Black Adam.Er gaan een paar toffe helden in verschijnen zoals Dr Fate.Gaan we eindelijk de sterkste dc magiër in actie zien.Marvel heeft die van hun al heel lang geleden uit de trukken doos gehaald.En Dr Strange heeft al twee losstaande films gekregen.Zou tof zijn als dc dat ook deed voor Dr Fate.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx