DC League of Super-Pets videogame, voor het eerst onthuld op DC Kids Fandome

thumbnail

Outright Games, de wereldwijd toonaangevende uitgever van interactief entertainment voor kinderen, heeft de allereerste beelden van de videogame ‘DC League of Super-Pets’ onthuld als onderdeel van DC Kids FanDome. De game, die is geïnspireerd op de Warner Bros. film die in de zomer van 2022 in de bioscopen moet verschijnen, is gelicenseerd door Warner Bros. Interactive Entertainment namens DC en zal in 2022 digitaal verkrijgbaar zijn op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc.

In de DC League of Super-Pets-videogame, die in 2022 uitkomt, kruipen spelers in de huid van Super-Pets Krypto the Super-Dog en Ace, die het luchtruim kiezen om de dierenpopulatie van Metropolis te beschermen tegen een nieuwe bedreiging. Vlieg over de skylines van de stad als Krypto en Ace, in dit 3D-actiespel. Red de dag met elk van hun unieke en krachtige vaardigheidsupgrades.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1507
  6 maanden geleden

  Leuk,Gaat gelukkig geen mobielgame worden.Laat die me namelijk altijd voorbij gaan.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box