Cyberpunk 2077-ontwikkeling heeft al 100 miljoen Euro gekost

thumbnail

De productie van de game Cyberpunk 2077 heeft al heel wat geld gekost voor Poolse studio CD Projekt. De ontwikkelaar heeft tijdens haar financial statement namelijk gezegd dat er al zo’n 448.5 miljoen Poolse Zloty’s doorheen zijn gegaan. Dat is ‘n dikke 100 miljoen Euro’s. Het spel is de grootste productie ooit voor de studio maar komt nog lang niet in de buurt van de producctie van GTA 5. Die kostte namelijk ‘n dikke 200 miljoen Euro’s. Het is echter wel de achtste duurste productie tot nu toe, en dan is deze nog niet eens afgerond. De game is aangekondigd in 2012 en moet in november aanstaande uit gaan komen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Yellow13NL

No offence intended over het artikel, maar misschien goed om het exacte bedrag van GTA 5 even te vermelden, of in elk geval zo dicht mogelijk erbij. Op deze manier, zoals het nu in het EG artikel staat, lijkt het net alsof GTA 5 net zo duur is als Cyberpunk. Verder best een vet artikeltje… keep up the good work. 😉

Kont

Ik snap de enorme hype rondom deze game niet zo. Mensen doen alsof dit de games der games wordt terwijl steeds meer dingen naar buiten komen die wegvallen/tegenvallen. Iedereen ging er vanuit dat je in vliegende auto’s kon en mee rond kon vliegen. Kan niet, je kan er wel in maar niet zelf besturen. Laatst ook al volgens mij wallrunning eruit gehaald terwijl dit een groot onderdeel was van de gameplay. Denk dat het alleen maar kan tegenvallen. We gaan het zien.

Naar boven
4
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x