Crytek kijkt naar mogelijkheden Crysis-vervolg

thumbnail

Crytek’s Managing Director Avni Yerli heeft gezegd dat de studio momenteel aan het kijken is of het meer Crysis games uit zal gaan brengen in de toekomst. Via de Nowgamer laat de man weten dat het de franchise graag wil uitbreiden maar dat men nog aan het bekijken is hoe zij dit zullen gaan doen. “Het is een belangrijke franchise voor Crytek, we hebben nog geen toekomstplannen te onthullen tot dusver, maar we zullen wel nieuwe dingen gaan komen,” aldus Yerli. Crysis 2 verscheen eerder dit jaar nog voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Mits ze wel de graad van de A.I aanpassen. Het was op easy niet te doen, zeker niet als je Crysis I gewend was ten opzichte van deel II. Crysis een kon je tenminste nog lekker doorheen rennen en wat ouwehoeren, want ik gezien het uitzicht niet echt snel vond vervelen. Crysis is echt wel de mooiste consolegame, maar het had ook niet de manier van spelen die Crysis I wel bood. Die extra expansion van het eerste spel vond ik nog altijd de beste in de serie. Die expansion die je speelt met een andere soldaat dan die uit… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Breng eerst maar Crysis 1 uit voor de consoles, wat volgens de geruchten ook gaat gebeuren 🙂 En maak dan een nieuwe Crysis voor de volgende generatie consoles, die vast binnen 2 jaar komen. Kunnen ze een vette launch titel maken 8)


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx