Cruise Line Tycoon vanaf 26 november verkrijgbaar op Nintendo DS

thumbnail

Wil jij weten hoe het voelt om een echte cruiseschip tycoon te zijn? Met deze game kruip je in de huid van een echte cruiseschip tycoon en vaar je langs de mooiste plaatsen ter wereld. Van Monaco, tot de Cariben of Hawaï, bedenk de mooiste routes om je gasten een onvergetelijke reis te bezorgen. Hou je gasten tevreden met veel en lekker eten, een mooie hut, ruime entertainmentgelegenheden en voldoende faciliteiten. Wordt jouw schip een van de meest gewilde vakantieschepen of ben je binnen de kortste keren failliet? Met Cruise Line Tycoon zie je of jij het in je hebt om het tot een echte zakentycoon te schoppen.

Cruise Line Tycoon – het spel

Zonder schip ben je nergens. Dus eerst begin je met het kiezen van je perfecte cruiseschip. Ieder schip heeft zijn eigen unieke eigenschappen… en prijskaartje. En wat is een cruise schip zonder passagiers? Begin daarom meteen met een slimme marketingcampagne om zoveel mogelijk gasten aan te trekken. Of ze komen hangt af van een aantal factoren: de eigenschappen van het schip, de route en duur van de reis, de prijs van een ticket etc. Je succes hangt af van je reputatie en imago, dus zorg voor tevreden passagiers!

Ontwerp het schip van top tot teen: bepaal de opzet van de gastenkamers, welke faciliteiten het schip moet hebben (theater, tennisbaan, minigolfbaan, casino, zwembad, speelplaatsen) en hoeveel restaurants en bars (een pianobar of karaokebar, een disco en snackbar of sushizaak en pizzeria) je in het schip plaatst. Je gasten willen ook geld uitgeven, dus zorg voor leuke en verschillende winkels of bijvoorbeeld massageruimtes en beautysalons e.d.

Een succesvol cruiseschip heeft gemotiveerd en voldoende personeel. Zorg er dus voor dat je een goed team neerzet die alle taken goed kunnen vervullen. Tot slot moet je de behoeften van je gasten goed in de gaten houden. Zijn ze gezond, blij, is er genoeg te eten en drinken en is er genoeg entertainment?

Cruise Line Tycoon is in twee game modi te spelen: vrij spelen en campagne modus. In vrij spelen kun je continu door blijven spelen. In de campagne modus speel je verschillende missies. In de tycoongame zitten ook verschillende minigames, die betrekking hebben op het runnen van een cruiseschip.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x