Cross-play nu beschikbaar voor Hyper Scape op consoles

thumbnail

Cross-play is nu beschikbaar voor Hyper Scape op consoles, samen met de lancering van het Hyper Scape Winter Festival. Tevens duiken spelers vanaf 17 december 2020 in de Hyper Scape via de Epic Games Store. Naast deze belangrijke updates zijn er tal van nieuwe verbeteringen doorgevoerd in de Team Deathmatch-modus (bèta), het vechtsysteem, de Arcadium free roam-modus en de in-game winkel.

Met cross-play voor consoles spelen PlayStation- en Xbox-spelers samen in alle modi van Hyper Scape, inclusief Crown Rush Battle Royale-modi en Team Deathmatch. Pc-spelers die samen met consolespelers willen spelen, hebben ook de mogelijkheid om samen in een squad te gaan om vervolgens deel te nemen aan de matchmaking pool voor pc.

Van 15 tot 29 december is het Winter Festival in Hyper Scape. Spelers ontdekken het met sneeuw bedekte Neo-Arcadia en gloednieuwe, feestelijke, cosmetische items om er extra feestelijk uit te zien.

Team Deatchmatch (bèta), de nieuwe modus die op 18 november werd geïntroduceerd, heeft tal van verbeteringen ontvangen, waaronder:

 • Random Map Rotation: elke match wordt op een willekeurig map gespeeld (Foundry, Hillside of Bus Depot).
 • Nieuwe Score Cap: de totaalscore benodigd voor de winst is verhoogd van 40 naar 50 en de maximale lengte van een match is verlengd van 10 naar 12 minuten.
 • Uitdagingen zijn nu ingeschakeld voor Team Deathmatch.

Hyper Scape is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Ubisoft Connect en de Epic Games Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box