Colin McRae Dirt 3 is in de maak

thumbnail

De EDGE Online heeft bevestigd dat Codemasters een nieuwe game in de maak heeft. Onlangs werd al bekend dat Bodycount in de maak is bij de developers van Black maar inmiddels is ook een nieuwe racing game in de maak. Het gaat niet om F1 2010, die ook eerder deze week al aangekondigd werd door hetzelfde concern, maar om een nieuwe Colin McRae game. DiRT 3 is momenteel in ontwikkeling, zo zou een executive producer van Codemasters hebben bevestigd. Wanneer het spel zal verschijnen is nog niet bekend. Wel duidelijk is dat de racer in de aankomende EDGE besproken zal worden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Ik vind Dirt eigenlijk ook niet zo bijzonder. Een derde deel hoeft er van mij niet te komen.

Anoniem

#Usurper: tip van mij, de game verveelt behoorlijk snel….geloof me maar….had hem al op dag 1 en ook snel weer verkocht……erewoord….volgens mij kun je beter wachten op Gran Turismo 5….dus….:clap:

Anoniem

zit er niet echt op te wachten, heb zoveel plezier met Forza 3 dus, en bovendien ligt het accent van deze game steeds meer op de USA dus lekker interessant voor mij als Europeaan…..vind het langzaam een kut franchise worden….8)

Anoniem

Dirt 2 was best wel een vette game dus Dirt 3 zal ik met open armen ontvangen.

Anoniem

Ik ben niet zo voor racegames 😀

Anoniem

Ik overweeg al een tijdje om Dirt 2 te kopen. Hij wordt steeds goedkoper, dus wacht ik nog maar even

Anoniem

Goede keuze lijkt mij zo. Dirt 2 was best wel een brute game en een vervolg zou zeker niet misstaan.


Naar boven
7
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x