Co-op shooter Renegade Ops aangekondigd

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. kondigen met trots Renegade Ops aan, een nieuwe militaire coöpshooter die digitaal kan worden gedownload. Renegade Ops, dat wordt gecreëerd door de Zweedse ontwikkelaar Avalanche Studios, zal in 2011 borg staan voor ongekende chaos en adembenemende verwoestingen op Xbox LIVE Arcade voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft, het PlayStation Network en digitale pc-downloads.

In Renegade Ops kruipen spelers in de huid van een mobiele commando-eenheid die door vijandelijke linies moet dringen om Inferno te verslaan, een gek die over de wereld wil heersen. Versla tegenstanders in ongelooflijke omgevingen met talloze voertuigen, verspreid elektromagnetische schokgolven en zet een enorme gatling gun in die van alle snufjes is voorzien. Spelers kunnen in hun eentje vechten in solomodus, offline samenwerken op een splitscreen voor twee spelers of zich in een dynamische online coöpbelevenis voor 4 spelers storten. Werk samen en baan je knallend een weg door de vijandelijke linies, of speel om trofeeën terwijl jij en je vrienden de top van het online klassement proberen te bereiken.

“Renegade Ops is de eerste nieuwe IP van SEGA voor de digitale wereld. We zijn erg onder de indruk van de opmerkelijke visuele uitstraling en de uitgebreide functionaliteit die het spel te bieden heeft. Het was een fantastische kans om met zo’n succesvol team als Avalanche Studios samen te mogen werken”, aldus Haruki Satomi, Vice President of Digital Business bij SEGA. “Het is ontzettend leuk om Renegade Ops met vrienden te spelen. Dit gaat echt een stuk verder dan andere online coöpgames voor meerdere spelers.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Dit wordt geen game voor mij denk ik


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx