Citizens of Space maakt het eerste contact op 18 juni 2019

thumbnail

Opgelet, mede-aardbewoners! Citizens of Space staat gepland voor een lancering op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en op PC via Steam op 18 juni 2019! Het vervolg op Citizens of Earth uit 2015 komt met een gloednieuw combat-systeem, diepere recruitment mechanics en genoeg unieke werelden om te verkennen!

Als de nieuw gekozen ambassadeur van de aarde voor de Galactic Federation of Planets lijkt alles op rolletjes te lopen – totdat je bij het Federation hoofdkwartier arriveert voor de eerste samenkomst en erachter komt dat Aarde, de planeet die jij vertegenwoordigt, ontbreekt! Zonder werk (en thuis) moet jij burgers van over het hele universum recruteren en erachter komen wie verantwoordelijk is, zodat je terug kan naar je comfortabele baantje als ambassadeur!
Citizens of Space Features:

• Burgers, verenig je! – Je hebt toegang tot meer dan 40 recruteerbare Citizens, allemaal beschikbaar op elk moment in het verhaal en elk met een eigen rol binnen en buiten combat. Alles is gestroomlijnd, dus je zal minder tijd besteden aan het beheren en meer tijd aan het leiden van je Citizens!
• Een gloednieuw gevechtssysteem – Test je vaardigheden in een nieuw ontworpen combat-systeem waar je vermogen om timing en op reflexen gebaseerde minigames te balanceren het verschil maakt tussen een zware overwinning of een verliezingsspeech.
• Nieuwe werelden om te ontdekken – Dit keer is niet alleen de aarde in gevaar! Reis van je thuisplaneet naar verschillende humoristische, gekke werelden allemaal tot leven gebracht met kleurrijke art en organische omgevingen.

Citizens of Space zal vanaf 18 juni 2019 beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam voor PC.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x