CI Games en Koch Media zetten samenwerking voort met Sniper Ghost Warrior 3

thumbnail

De Poolse ontwikkelaar en uitgever CI Games en distributeur Koch Media maken bekend dat ze hun samenwerking voortzetten door CI Games’ grootste titel Sniper Ghost Warrior 3 toe te voegen aan Koch Media’s portfolio. Koch Media heeft de exclusieve rechten om de ‘open wereld’-shooter Sniper Ghost Warrior 3 te distribueren in Europese markten. De game zal in 2016 verschijnen voor PC en consoles, waarbij de marketing en communicatie zal worden verzorgd door de plaatselijke kantoren van Koch Media.

“We zijn meer dan verheugd om Sniper Ghost Warrior 3 over te dragen aan Europa’s grootste distributeur,” zegt Marek Tyminski, CEO van CI Games. “De Koch Media-teams hebben onze vorige releases uitstekend ondersteund. Ik weet zeker dat hun expertise in sales en marketing de lancering van onze nieuwe titel zeer ten goede zal komen.”

“We zijn er trots op dat CI Games ons vertrouwd met hun belangrijkste merk, en we zijn vastberaden om voor dit project de best mogelijke resultaten te behalen,” zegt Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media. “We zijn onder de indruk van Sniper Ghost Warrior 3 en de potentie ervan om volgend jaar een groot succes te worden. Het wordt absoluut een van onze belangrijkste pan-Europese releases in 2016.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x